Håndball-EM i Sverige:

Norsk frustrasjon før EM-drama: Spillerne i møte for å finne svar

Grimsbø og Frafjord tok gull med bare seire i 2008. Før semifinalen mot Frankrike er det usikkerhet rundt angrepsspillet.

PERFEKT MESTERSKAP? Marit Malm Frafjord og Kari Aalvik Grimsbø var begge med på OL-gullet i 2008 da Norge vant alle kampene. Nå kan de gjenta bragden. I kveld venter semifinale mot Frankrike, men angrepsspillet har skapt frustrasjon. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
PERFEKT MESTERSKAP? Marit Malm Frafjord og Kari Aalvik Grimsbø var begge med på OL-gullet i 2008 da Norge vant alle kampene. Nå kan de gjenta bragden. I kveld venter semifinale mot Frankrike, men angrepsspillet har skapt frustrasjon. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Norge - Frankrike kl. 20.45

GÖTEBORG (Dagbladet): Norge møter Frankrike til EM-semifinale i kveld og det norske laget står med seks strake seiere - til tross for at det har lugget litt underveis i de fleste kampene.

Likevel kan håndballjentene klare noe ingen norske lag har klart siden OL 2008: Nemlig å ta gull med strake seire. Thorir Hergeirsson har ledet Norge til fem gull - men aldri uten å tape underveis på veien.

Både Kari Aalvik Grimsbø (31) og Marit Malm Frafjord (30) var med under «det perfekte mesterskapet» i Beijing for åtte år siden.

- Det var et fantastisk mesterskap, sier Grimsbø til Dagbladet.

- Det er lenge siden nå. Vi hadde flyt, sier Frafjord til Dagbladet.

Begge har vært blant håndballjentenes mest stødige så langt i EM. Frafjord har scoret på 18 av 18 skudd. Grimsbø har gjort sakene sine bra når hun har fått sjansen i det norske målet.

Møtevirksomhet

I kveld venter Frankrike, som ble nummer to i den andre pulja. Landslagsjentene og lagledelsen har tatt grep før den viktige kampen.

Det har vært møter i spillergruppa for å bedre angrepsspillet. Spillerne har nemlig vært frustrert over manglende flyt i angrepsspillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer