Norsk gull på sprintstafett i Ski-VM i Oberstdorf:

Norsk gull: - Feige lag

Det ble en ordentlig thriller på herrenes sprintstafett i VM. Johannes Høsflot Klæbo og Erik Valnes sikret norsk gull.

NORSK GULL: Johannes Høsflot Klæbo og Erik Valnes vant søndagens lagsprint i ski-VM etter et monsterrykk av Klæbo. Bilder fra NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alt om VM

OBERSTDORF/OSLO (Dagbladet): Herrenes sprintstafett ble en ordentlig thriller. Klæbo og Valnes var store favoritter før finalen, og innfridde i finalen.

Aleksandr Bolsjunov prøvde seg på den nest siste etappen, men da Klæbo rykket ifra i den siste bakken, klarte ingen å følge trønderen som sikret norsk gull etter et monsterrykk.

- Jeg forsøkte å trykke til alt jeg kunne og ta luka så fort som mulig. Jeg hadde en kjempedag i dag. Det var nære i går, og i dag var jeg revansjelysten, sier Klæbo til Dagbladet.

- Jeg har det utrolig bra. Det er noe eget å gå teamsprint. Vi hadde utrolig gode ski i dag, og har et godt lag rundt oss, sier Klæbo.

Klæbo forteller at dueller mot Valnes har hjulpet han mye i sin egen utvikling.

- Jeg og Erik har konkurrert mot hverandre i alle år, og de siste åra har vi hatt mange tøffe dueller mot hverandre som lagkamerater. Det er jeg utrolig takknemlig for.

Valnes selv har hatt et fantastisk mesterskap. Med gull på dagens sprintstafett, og sølv på tirsdagens sprint, har 24-åringen fra Sørreisa tatt to medaljer i hans første VM for seniorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer