Johann André Forfang falt stygt

Norsk håp om drama før Hoppuka: - Et rått bilde

Hoppuka kunne gått i vasken. I dag sier Johann André Forfang: - Jeg kan flire av det nå.

DRAMA: Johann André Forfang sto bokstavelig talt på hodet for Engelberg da han falt i prøveomgangen før jul. Foto: NTB Scanpix
DRAMA: Johann André Forfang sto bokstavelig talt på hodet for Engelberg da han falt i prøveomgangen før jul. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Hoppuka, første renn, på NRK2 klokka 16.30

OBERSTDORF (Dagbladet): Richard Freitag, Andreas Wellinger, Daniel-André Tande, Kamil Stoch og Stefan Kraft: Der har du navnene som trekkes fram til å vinne den 66. utgaven av den tysk-østerrikske hoppuka som starter lørdag.

Men blant utfordrerne er det flere eksperter som nevner Johann André Forfang. For bare 14 dager siden falt han stygt under prøveomgangen i sveitsiske Engelberg.

Han ble kraftig forslått. To-tre dager seinere ristet han av seg skadene. Under kvalifiseringen i Oberstdorf fredag landet han på 140 meter – som dagens lengste hopp. Svevet var 3,5 meter bak bakkerekorden til Sigurd Pettersen fra 2003.

Forfang har selv valgt å legge ut et bilde av fallet i Engelberg på sosiale medier. Det er nesten noe kunstnerisk over det, selv om det virkelig kunne gått ille.

- Det er et helt rått bilde. Jeg klarer å flire av det når jeg vet at det gikk bra og at det ikke var noen alvorlige skader.

Forfang fortsetter:

- Jeg stupte kråke og tok noen saltoer i bakken. Det er ikke det peneste fallet mitt. Og det var flaks at det gikk såpass bra som det gjorde. Det er nok på topp-tre-lista over spektakulære fall for min del.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer