Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk hest vant i Dubai

Seier verd 66 000 dollar.

VANT: Beat Baby, jockey Per Anders Gråberg og trener Niels Petersen kunne slippe jubelen løs etter at hesten vant et løp med 66 000 dollar i førstepremie i Dubai torsdag. Foto: Eirik Stenhaug/Equus
VANT: Beat Baby, jockey Per Anders Gråberg og trener Niels Petersen kunne slippe jubelen løs etter at hesten vant et løp med 66 000 dollar i førstepremie i Dubai torsdag. Foto: Eirik Stenhaug/Equus Vis mer

Torsdag kveld sørget Beat Baby for norsk galoppjubel blant verdens beste hester i Dubai.

Den norske hesten stakk rett til tet, holdt hardt tempo og holdt unna til sikker seier verd 66.000 dollar.

Norsk galoppsports mest suksessrike trener, Niels Petersen, trener den lynraske sprinteren som vant lett fra tet over 1200 meter på den raske sandbanen i Dubai. Per Anders Gråberg satt på ryggen.

- Dette er en av mine største dager på galoppbanen. Å vinne her nede er en milepæl, smilte en stolt Niels Petersen etter å ha lykkes i sitt 64. forsøk. For å komplettere dagen klarte stallens annen representant, Over the Ocean, fjerdeplassen verd 6000 dollar.

- Nå er Dubai-oppholdet vårt her nede allerede en suksess, men vi skal ut i mange starter, og jeg har stor tro på at det blir mye moro også i fortsettelsen, kommenterte Niels Petersen.

(NTB)