<strong>DØDSULYKKE:</strong> Hestebussen som skulle bringe Frode Hamres travhester til Solvalla frontkolliderte med en personbil lørdag. To personer i den andre bilen er døde, melder TGN.no. Frode Hamre nummer to fra venstre.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
DØDSULYKKE: Hestebussen som skulle bringe Frode Hamres travhester til Solvalla frontkolliderte med en personbil lørdag. To personer i den andre bilen er døde, melder TGN.no. Frode Hamre nummer to fra venstre. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Norsk hestebuss i dødsulykke i Sverige

To døde etter frontkollisjon med personbil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hestebussen som skulle bringe Frode Hamres travhester til Solvalla frontkolliderte med en personbil lørdag. To personer i den andre bilen er døde, melder TGN.no.

Ulykken skjedde en times kjøring fra Solvalla.

TGN har vært i kontakt med Frode Hamre, som er hjemme i Sandefjord. Han har vært i kontakt med stallpersonellet sitt flere ganger etter dødsulykken.

- Ulykken skjedde var på en firefelts motorvei, hvor det var innsnevret til to kjørefelt. To personer i personbilen har forulykket er det siste jeg har fått bekreftet. Alle personene og hestene i hestebussen har klart seg bra, men er selvsagt i sjokk, sier Hamre til TGN.

Frode Hamres seks hester skal hentes av en dyrebil og kjøres til Solvalla.

- Veterinær kommer til å gå over alle hestene på Solvalla. Det er etter hva jeg forstår ingen synlige skader på hestene, men de har fått seg en trøkk. Men våre tanker går selvsagt til personene i den andre bilen, sier en trist Hamre.

Det var Syvertsens hestetransport som fraktet Hamres hester.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer