Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk hinderløper snublet i kobra

Det var ikke en grein.

(Dagbladet.no): Som mange andre norske friidrettsutøvere trekker Bjørnar Ustad Kristensen til varmen og høyden i Sør-Afrika vinterstid.

3000 meter hinder-løperen var strålende fornøyd med treningsoppholdet, i hvert fall helt fram til søndag, skriver Stavanger Aftenblad.

På treningsturen fikk 25-åringen fra Sandnes en ubehagelig opplevelse.

- Plutselig snublet jeg i ei grein, noe som jeg ikke trodde var særlig dramatisk. Men da jeg så de andre vettskremte ansiktene rope «slange!», kom jeg på andre tanker, sier Kristensen til Aftenbladet.

Sandnesposten omtalte hendelsen allerede i går, og Kristiansen sier til lokalavisa at han er overbevist om at slangen var en livsfarlig kobra. Heldigvis hogg den ikke.

- Jeg snur meg for å se etter, og der reiser en slange seg opp. Jeg er ganske sikker på at det var en kobra. Den hadde det karakteristiske utseendet, sier hinderløperen til avisa.

Hinderløperen er selv ikke mer skremt enn at han skal tilbake til Sør-Afrika to ganger til før våren kommer. Men han vil ikke snuble i flere slanger.

- Jeg skal løpe sist. De andre får løpe foran og ta støyten, sier Kristiansen til Sandnesposten.

SATSER MOT OL: Her løper inn til en åttendeplass i sitt 3000 m hinder-heat i VM i Japan. Det holdt ikke til finaleplass. Foto: Scanpix
SATSER MOT OL: Her løper inn til en åttendeplass i sitt 3000 m hinder-heat i VM i Japan. Det holdt ikke til finaleplass. Foto: Scanpix Vis mer
GIFTSLANGE: Denne kjempekobraen i Kenya hadde gift nok til å drepe 15 mennesker.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media