Norsk hoppkaos: Raste mot bommen - og ble avfeid av bryske vakter

Forfang: - Jeg ble overrasket. 

STENGT UTE: Johann André Forfang kom ikke til finaleomgangen. Han ble henvist til sletta, men kom ikke inn bak sperringene. Det skjedde først etter flere minutter. Foto: TORE ULRIK BRATLAND
STENGT UTE: Johann André Forfang kom ikke til finaleomgangen. Han ble henvist til sletta, men kom ikke inn bak sperringene. Det skjedde først etter flere minutter. Foto: TORE ULRIK BRATLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ZAKOPANE (Dagbladet): Det ble ikke dagen til de norske hopperne under verdenscuprennet i Zakopane søndag. Faktisk gikk veldig mye galt i Polen, spesielt for Johann André Forfang (21).

Først satte han skoen fast i bommen på toppen, noe som gjorde at han mistet fokuset totalt og ikke kvalifiserte seg til finaleomgangen. Da han skulle se avslutningen av rennet fra sletta, ble han nektet adgang til bakken.

- Jeg ble veldig overrasket. Det har aldri vært noe problem før, forteller han.

På kokepunktet

Forfang snakker med Dagbladet mens stemningen er på kokepunktet i Wielka Krokiew- bakken i Zakopane. Hjemmehelten Kamil Stoch vant foran tyskerne Andreas Wellinger og Richard Freitag.

Daniel-André Tande ble beste nordmann på sjundeplass. Andreas Stjernen ble nummer 19, Anders Fannemel 30. Forfang, Tom Hilde og Joachim Hauer klarte ikke å kvalifisere seg til finaleomgangen.

Det ble i det hele tatt mye fram og tilbake for nordmennene. Den polske arrangøren hadde invitert til fest. For Forfang ble det et mareritt.

- Det er ganske utrolig at de får lov til å ha en sånn bom, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer