GET-ligaen: Lang karantene for Svendsen

Norsk ishockeyspiller utestengt i 20 kamper

Spartas Didrik Nøkleby Svendsen er ilagt 20 kampers karantene etter masseslagsmålet mellom Sparta og Lillehammer søndag.

LANG KARANTENE:Spartas Didrik Nøkleby Svendsen får 20 kampers karantene etter masseslagsmålet mellom Sparta og Lillehammer i helgen. Her får han selv en smell av Storhamars Magnus Eikrem Haugen under 7. kamp i kvartfinalen i NM sluttspillet i ishockey forrige sesong.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
LANG KARANTENE:Spartas Didrik Nøkleby Svendsen får 20 kampers karantene etter masseslagsmålet mellom Sparta og Lillehammer i helgen. Her får han selv en smell av Storhamars Magnus Eikrem Haugen under 7. kamp i kvartfinalen i NM sluttspillet i ishockey forrige sesong. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Spartas Tommy Kristiansen er utestengt i én kamp for deltakelse i det samme slagsmålet.

– Det er jo en streng straff, men det jeg gjorde var langt over grensen. Jeg har sett TV-bildene, og det ser voldsomt ut. Så jeg tar egentlig bare straffen som en mann og skal komme styrket ut av dette, sier Svendsen til TV 2 Sporten.

Svendsen sier at han tar den straffen han får. Sparta skal heller ikke ha planer om å anke utestengelsen.

Frisk Askers Cato Cocozza er også utestengt for en forseelse i den samme serierunden. Han fikk åtte kampers karantene for en takling mot Stjernens Marcus Bryhnisveen.

Han kom inn som tredjemann i en duell og traff Stjernen-spilleren i hodet. Situasjonen oppsto på stillingen 7-3 til Stjernen i 3. periode. Cocozza fikk matchstraff av dommerne og gikk rett i garderoben.

Cocozza reagerer kraftig på dommen.

– Det er et skikkelig slag i ansiktet. Sammenlignet med andre hendelser denne sesongen, så hadde jeg aldri forventet såpass streng straff, sier Cocozza til Budstikka.

Denne høsten har det vært en rekke harde og skumle hendelser i eliteserien, og flere har etterlyst strengere straffer.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer