Norsk jente (18) laget YouTube-vinner om Ronaldo

Sett 2,6 millioner ganger. Filmskaperen liker ikke Man. United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Video: Se den populære Ronaldo-videoen her

(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo er verdens kanskje beste fotballspiller i øyeblikket, og det gjør ham til et svært ettersøkt navn på internett.

Det har en 18 år gammel norsk jente fått merke, etter at hun for litt over ett år siden la ut et videoklipp som viser portugiserens fantastiske finterepertoar.

Videoen er til nå vist mer enn 2,6 millioner ganger, noe også Manchester Evening News har registrert.

- Jeg er overrasket, for jeg syntes ikke jeg gjorde en god jobb med den filmen, forteller girl4ronaldo, som sier til Dagbladet.no at hun vil forbli anonym.

- Liker ikke Manchester United

Ronaldos imponerende finter ledsages av Chumbawamba-låten «Tubthumping», og filmen inneholder også klipp fra tida før Ronaldo gikk til Manchester United.

- Jeg er fan av Ronaldo, men ikke så mye som jeg var da jeg la ut videoen. Jeg liker nemlig ikke Manchester United, og jeg skulle helst ha sett at han spilte for en annen klubb, opplyser ungjenta til lokalavisa i Ronaldos hjemby.Ingen videoer om andre Premier League-stjerner er mer vist, og det er ikke urimelig å tro at den norske jenta har laget en av YouTubes mest sette fotballvideoer noensinne.

<strong><b>POPULÆR VIDEO:</strong></b> Sånn starter Cristiano Ronaldo-videoen som den norske 18-åringen girl4ronaldo la ut i januar i fjor. Legg merke til tallet for antall visninger (nede til venstre). Faksimile: YouTube
POPULÆR VIDEO: Sånn starter Cristiano Ronaldo-videoen som den norske 18-åringen girl4ronaldo la ut i januar i fjor. Legg merke til tallet for antall visninger (nede til venstre). Faksimile: YouTube Vis mer

Til sammenlikning er den mest sette Zinedine Zidane-videoen vist 1,3 millioner ganger.

- Ronaldo har alt

Ellis Cashmore, ekspert på kjendiseri i sport, forklarer tilstrømningen med at Ronaldo er noe mer enn en idrettsstjerne.

- Interessen indikerer at det finnes et publikum også på siden av det som dreier seg om fotball. Det var dette som skjedde med David Beckham, og det er dette du trenger for å fullføre hele kjendispakka. For Ronaldos del er ferdighetene, utseendet og mystikken på plass, sier Staffordshire University-professoren.

- Hvis det finnes enda en slik superstjerne der ute, i tillegg til Beckham, så er det Ronaldo, legger han til.

Han kan støtte seg til at den mest viste David Beckham-vidoen på YouTube er vist usle 881 192 ganger, og girl4ronaldo legger da heller ikke skjul på at hun setter pris på Ronaldo på flere måter.

- Jeg laget videoen av Ronaldo fordi jeg synes han er fantastisk god. I tillegg spilte det en rolle at jeg er jente, og jeg synes han er utrolig kjekk, sier hun.

Norsk jente (18) laget YouTube-vinner om Ronaldo
- SUPERSTJERNE: Cristiano Ronaldo har hele kjendispakka og kan bli like stor som David Beckham, mener professoren Elis Cashmore, som er ekspert på kjendiseri innen sport.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer