Norsk keepershow i Tevez-comeback

Eirik Johansen med flere klasseredninger for City-reservene.

TILBAKE MED SCORING: Carlos Tevez var i aksjon for City-reservene og noterte seg for scoring, men det var det norske keepertalentet Eirik Johansen som høstet mest ros etter seieren over Bolton.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES
TILBAKE MED SCORING: Carlos Tevez var i aksjon for City-reservene og noterte seg for scoring, men det var det norske keepertalentet Eirik Johansen som høstet mest ros etter seieren over Bolton.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

Den norske keeperen Eirik Johansen leverte flere klasseredninger for Manchester Citys reservelag da Carlos Tevez gjorde sitt comeback tirsdag.

Tevez scoret ett mål da Bolton-reservene ble slått 3-1 i siste gruppekamp i Manchester-cupen. Med seieren er City klar for finale mot Manchester United.

Johansen imponerte først med en glimrende dobbeltredning mot Tom Eaves og deretter med en strafferedning etter at Eaves ble felt, ifølge klubbens nettsted.

Bolton tok likevel ledelsen på overtid i første omgang, men City vendte kampen i annen omgang med scoringer av Tevez, Reece Wabara og Denis Suarez.

Det var mange pressefolk til stede fordi Tevez spilte sin første offisielle kamp for Manchester City siden september (og scoret sitt første mål siden mai), og Johansen var blant dem som imponerte.

(NTB)