Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk klubb bøtelagt

En norsk klubb fikk i går en bot på 1000 kroner av Norway Cup-ledelsen. Klubben ble straffet etter å ha kommet med grove utsagn overfor dommer og motspillere.

- Hendelsen er så grov at vi måtte bøtelegge klubben. Vi har bøtelagt klubber stort sett hvert år. I dette tilfellet måtte vi konstatere av opptreden til den bøtelagte klubben var klart i strid med idrettens anseelse, sier juryformann Hallgeir Oftedal til Norway Cups internettsider.

Den ikke navngitte klubben fikk i går kveld en bot på 1000 kroner av juryen og disiplinæutvalget til Norway Cup. Straffen kom etter en kamp i klasse B - gutter 14-16 år.

Ledere, spillere, supportere og/eller foreldre i den bøtelagte klubben skal ha kommet med grove uttalelser mot dommeren og motpartens spillere. Ifølge cupens hjemmeside skal utsagnene ha vært av det obskøne slaget.

Juryen og disiplinærutvalget i Norway Cup ser alvorlig på at ledere, foreldre, spillere og supportere opptrer på en klanderverdig måte overfor motstandere.

Styreleder i Norway Cup, Marianne Øgaard Bergh, ber alle opptre disiplinert.

- Ikke glem at det er barn og idrett det dreier seg om. Det er ofte de voksne som er oppviglere. Vis respekt for idrettens regler og dommernes avgjørelser, oppfordrer hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media