Norsk krig

Vegard Heggems blikk mot manager Roy Evans røper hvorfor han sier dette: - Jeg tror jeg spiller i serieåpningen. I går kveld feiret han Liverpool-kontrakten sammen med mannen som må fjernes fra laget - Bjørn Tore Kvarme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Som fjerde RBK-flyktning på fire år løper Vegard Heggem i dag ut på Liverpools treningsfelt Melwood for første gang. Etter to dager med medisinske tester ble de siste papirene signert i går. 23-åringen er ærlig nok til å være offensiv om den nærmeste fotball-framtida, selv om han vet at svarene kan komme i retur når alvoret begynner på The Dell mot Southampton søndag 16. august.

- Jeg tror jeg spiller i ligaåpningen, sier han.

Da må han rydde unna i rekkene. Både Bjørn Tore Kvarme, Rob Jones og Jason McAteer står i veien. Men Rob Jones er på vei til Tottenham og Jason McAteer spiller like gjerne flanke. Det betyr at Bjørn Tore Kvarme må skyves på benken.

- Blir tøft, men jeg har fått inntrykk av at jeg er tiltenkt en rolle som høyreback, sier Heggem.

Angrepsvåpen

Roy Evans' tanker bygger opp under Heggem som et aktivum for laget:

- Han er flink til å sende kvalitetsballer inn foran mål, og det er noe vi har lett etter. Vi trenger gode innlegg. Med spillere som Karl Heinz Riedle og Sean Dundee vil vi få et nytt aspekt i spillet vårt, sier Evans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer