SLITT: Norges Skøyteforbund melder at isdansparet Thea Rabe og Timothy Koleto ikke fortsetter samarbeidet. De vil ikke konkurrere for Norge under EM i kunstløp i Bratislava i slutten av måneden. Foto:  EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI
SLITT: Norges Skøyteforbund melder at isdansparet Thea Rabe og Timothy Koleto ikke fortsetter samarbeidet. De vil ikke konkurrere for Norge under EM i kunstløp i Bratislava i slutten av måneden. Foto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKIVis mer

Norsk kunstløper skiller lag med partner

Rett før EM.

Norges Skøyteforbund melder at isdansparet Thea Rabe og Timothy Koleto ikke fortsetter samarbeidet. De vil ikke konkurrere for Norge under EM i kunstløp i Bratislava i slutten av måneden.

Dette kommer fram i en pressemelding.

De to klarte i sin første internasjonale konkurranse sammen å kvalifisere seg til mesterskapet og var dermed klare for å delta som Norges første isdanspar.

Paret ble før jul også en del av forbundets elitelag i kunstløp.

«Det er imidlertid oppstått problemer dem imellom som gjør at de ikke lenger kan fungere som et par på isen. Thea har derfor valgt å bryte partnerskapet med Tim og har reist hjem til Norge», skriver skøyteforbundet - og tilføyer:

«NSF beklager at samarbeidet mellom Thea og Tim ikke fungerte slik både de og vi håpet. I løpet av en halv sesong og tre internasjonale konkurranser har de klart å sette Norge på isdanskartet. Det er derfor et stort ønske fra NSF at Thea fortsetter med isdans».

Rabe ønsker å fortsette karrieren og ser nå på mulighetene for å finne en ny makker.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram