Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk kunstløper skiller lag med partner

Rett før EM.

SLITT: Norges Skøyteforbund melder at isdansparet Thea Rabe og Timothy Koleto ikke fortsetter samarbeidet. De vil ikke konkurrere for Norge under EM i kunstløp i Bratislava i slutten av måneden. Foto:  EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI
SLITT: Norges Skøyteforbund melder at isdansparet Thea Rabe og Timothy Koleto ikke fortsetter samarbeidet. De vil ikke konkurrere for Norge under EM i kunstløp i Bratislava i slutten av måneden. Foto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI Vis mer

Norges Skøyteforbund melder at isdansparet Thea Rabe og Timothy Koleto ikke fortsetter samarbeidet. De vil ikke konkurrere for Norge under EM i kunstløp i Bratislava i slutten av måneden.

Dette kommer fram i en pressemelding.

De to klarte i sin første internasjonale konkurranse sammen å kvalifisere seg til mesterskapet og var dermed klare for å delta som Norges første isdanspar.

Paret ble før jul også en del av forbundets elitelag i kunstløp.

«Det er imidlertid oppstått problemer dem imellom som gjør at de ikke lenger kan fungere som et par på isen. Thea har derfor valgt å bryte partnerskapet med Tim og har reist hjem til Norge», skriver skøyteforbundet - og tilføyer:

«NSF beklager at samarbeidet mellom Thea og Tim ikke fungerte slik både de og vi håpet. I løpet av en halv sesong og tre internasjonale konkurranser har de klart å sette Norge på isdanskartet. Det er derfor et stort ønske fra NSF at Thea fortsetter med isdans».

Rabe ønsker å fortsette karrieren og ser nå på mulighetene for å finne en ny makker.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media