INNESTENGT: Det norske laget Stod Valley fra Steinkjer. Stod ble stengt inne på hotellet med ekstraregning på 15.000 kroner. Foto: Trine Binde Bratberg, Steinkjer Avisa
INNESTENGT: Det norske laget Stod Valley fra Steinkjer. Stod ble stengt inne på hotellet med ekstraregning på 15.000 kroner. Foto: Trine Binde Bratberg, Steinkjer AvisaVis mer

Norsk lag stengt inne på hotell i Baku etter å ha slått hjemmelaget

Ekstraregning på 15.000 kroner.

(Dagbladet:) Volleyballaget Stod fra Steinkjer spilte torsdag Europa Cup-kamp mot Azerrail Baku fra Aserbadjan, en kamp de vant. Nå er laget klart for kvartfinale i Challenge Cup, men før de kom seg hjemover mot Norge, møtte de på hotellproblemer i Baku.

- Vi fikk tredoblet prisen da vi skulle sjekke ut, sier sportslig leder Svein Myhr til Dagbladet.

Ifølge Trønderavisa, som først omtalte saken, er det ikke første gangen et lag sitter igjen med skjegget i postkassen etter å ha slått ut et aserbadjansk lag.

Stod ville ikke betale prisen, og ringte den norske ambassaden.

- De ville at vi skulle unngå å betale så langt det lot seg gjøre, så da kom politiet hit, sier Myhr.

Stengte hotellet Stods sportslige leder sier til Dagbladet at de stengte hotellet da laget skulle dra.

- Vi har ikke fått frokost eller lunsj, og de låste rommene så vi ikke fikk tingene våre.

Tapte penger Stods regning da de skulle sjekke ut og dra, var på 15.000 kroner. Da Dagbladet snakka med Myhr hadde de betalt dette.

- Ærlig talt, så tror jeg pengene er tapt. Forsikringen dekker det nok ikke, så jeg må se på økonomiseksjonen hvordan vi skal løse det her.

Nå har laget kommet seg ut fra hotellet, og sportslig leder sier han vil følge opp saken med det internasjonale forbundet når han kommer hjem.

- Vi må rekke flyet vårt, så vi begynte å stresse. På søndag spiller vi seriefinale mot Oslo, så den kan vi ikke risikere. Tingene våre har vi også fått, sier Myhr.