Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk landslagsspiller stormet banen: - Han er gæren

Stormet banen da kampen ble avbrutt grunnet bråk.

BLE GELEIDET UT: Mats Rosseli Olsen ble geleidet ut av stadionvaktene. Foto: Adam Ihse/TT / NTB scanpix
BLE GELEIDET UT: Mats Rosseli Olsen ble geleidet ut av stadionvaktene. Foto: Adam Ihse/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kampen mellom IFK Göteborg og Malmö ble avbrutt i kveld, etter at flere tilskuere hadde kastet fyrverkeri inn på banen mot spillerne.

Etter at kampen hadde blitt avbrutt, løp en person inn på banen. Det var ingen ringere enn den norske Frölunda-helten, Mats Rosseli Olsen (24). Det skriver svenske Expressen.

Rosseli Olsen har spilt for Furuset og Vålerenga, men gikk til Frölunda i 2012. I år tok han SM-gull med laget.

- The winner takes it all Landslagsaktuelle Rosseli Olsen skal ha sparket ballen i mål, før sikkerhetsvakter fikk tak i ham. De skal så ha geleidet hockeyspilleren ut av Ullevi.

Rosseli Olsens lagkamerat, Robin Figren, twitret om hendelsen. På et bilde hvor Rosseli Olsen ble geleidet ut, skrev Figren «The winner takes it all».

Også Rosseli Olsen selv har twitret etter hendelsen:

- Älskar IFK och Frölunda! Alltid drömd om å göra mål där! Göteborg! Ni är bäst!!!, la Rosseli Olsen ut på mikrobloggnettstedet.

-Hva gjør du? Rosseli Olsen skrev før kampen startet at han var der for å se Haitam (Aleesami, journ.anm.) trille ball. Aleesami og Rosseli Olsen snakket raskt sammen mens hockeyspilleren ble ført av banen.

- Jeg sa bare «hva gjør du?», men jeg vil ikke kommentere noe mer. Det er ikke min sak. Det er en meget god kompis av meg, og jeg håper bare ikke det blir noe alvorlig ut av dette, sier Aleesami ifølge nyhetsbyrået TT.

Frölundas pressesjef, Peter Kymmer, sier til Expressen at han foreløpig ikke har noen kommentar til hendelsen. Kymmer skal ha vært på stadion, men dratt etter at bråket startet på tribunen.

— Dette kommer ikke til å gå ubemerket forbi, sier Kymmer senere, onsdag kveld, og sier hendelsen skal gås gjennom på et møte, torsdag.


I 2011 spilte Rosseli Olsen for Vålerenga ishockey, og dro på prøvespill for Djurgården. han ble spådd en lovende karriere, og TV2 spådde unggutten en lysende framtid.

- Han er gæren Espen «Shampo» Knutsen trente 24-åringen i Vålerenga. Han hadde akkurat fått vite om hendelsen da Dagbladet ringte, onsdag kveld.

- Ha ha, jeg må bare le av det. Han er gæren. Jeg hadde ikke sett for meg at han kunne gjøre noe sånt. Men det er morsomt. Han vant jo akkurat SM-gull, og det er jo ganske stort der, så dette var sikkert morsomt da, sier Knutsen til Dagbladet.

Han beskriver løperen som en rolig og fin gutt utenfor banen, men at han på isen har «temperament så det holder». I tillegg til å være en habil hockeyspiller, som forøvrig er tatt ut til helgas privatlandskamper mot Frankrike, skal han også være god i fotball, ifølge Knutsen.

- I den femte SM-finalen var det en fra IFK Göteborg som spurte hvem på hockeylaget som var den beste fotballspilleren. «Norrbaggen Mats» hadde de fått til svar, sier Knutsen og ler.

Dagbladet har foreløpig ikke fått tak i Rosseli Olsen, onsdag kveld.


Hele Norges coronakart