Norsk landslagsstjerne fikk marerittbeskjed på nasjonaldagen

Omar Elabdellaouis skadenyhet kan gi Jonas Svensson sjansen som Amund Skiri mener han fortjener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag hadde Olympiakos-profilen Omar Elabdellaoui håpet å feire den norske nasjonaldagen med gull og jubel i den greske cupfinalen mot AEK Athen.

Men et av sesongens høydepunkt ryker for den norske landslagsspilleren. Høyrebacken går i tillegg glipp av Norges landskamper mot Portugal, Belgia og Island, som finner sted fra 29. mai til 5. juni.

Det annonserer Omar Elabdellaoui på  Instagram, bare timer før den greske cupfinalen.

- Jeg har blitt skadet rett før cupfinalen. Jeg går også glipp av landslagets kamper de kommende ukene. Lykke til gutter! La oss ta «The Double», skrev Olympiakos-backen.

Det er tungt å svelge på en dag som dette hvor Elabdellaoui håpet å hedre Norge med en god prestasjon i den greske cupfinalen. I stedet må han sitte på sidelinja og overlate skjebnen til lagkameratenes hender.

Ingen Ronaldo mot Norge I tillegg ryker altså landskampene i det landslagssjef Per-Mathias Høgmo har omtalt som et «mini-EM». Høgmos retoriske grep og eufemistiske stil falt imidlertid ikke i smak hos supportere og eksperter.

Som Dagbladet har skrevet tidligere, er Portugals Cristiano Ronaldo uaktuell til landskampen mot Norge på grunn av Champions League-finalen dagen før. Uaktuell er også Tippeliga-spillerne mot Portugal 29. mai, all den tid de hjemlige spillerne er opptatt med seriespill den helgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer