LANDSKAMP HJEMME? Yann-Erik de Lanlay (t.h.) kan få spille landskamp hjemme på Viking stadion i slutten av august. Da kommer De forente arabiske emirater på besøk til Stavanger. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
LANDSKAMP HJEMME? Yann-Erik de Lanlay (t.h.) kan få spille landskamp hjemme på Viking stadion i slutten av august. Da kommer De forente arabiske emirater på besøk til Stavanger. Foto: Berit Roald / NTB ScanpixVis mer

Norsk ligalandslag møter Emiratene 27. august

Spiller på Viking stadion.

Fotballandslaget skal møte De forente arabiske emirater til landskamp i Stavanger 27. august.

Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

- Vi gleder oss til å spille i Stavanger, og samle de beste og mest spennende spillerne i eliteserien til ligalandskamp mot Emiratene. Det er viktig å få sett de hjemlige spillerne i en internasjonal kamp før EM-kvalifiseringen starter til høsten. Dette er et fint utstillingsvindu, og de får muligheten til å melde seg på i kampen om en landslagsplass, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Det er tiende gang en herrelandskamp i fotball spilles i Stavanger. Nå venter «oljelandskamp». Emiratene er rangert som nummer 67 på FIFAs ranking.

Billettene koster 200 kroner (langside) og 150 kroner (kortside) for voksne. Barn betaler 50 kroner.

- Viking er glad for å kunne presentere det norske ligalandslaget live på Viking Stadion. Kampen blir det tiende landslagsoppgjøret for herrer i Stavanger. Og det skjer på et stadion som feirer sine første ti år, og som er vesentlig fornyet, sier administrerende direktør i Viking, Arne Larsen Økland.

(NTB)