Norsk millionær avviser engelsk klubbkjøp

Smart Club-millionær Atle Brynestad avviser at han er i forhandlinger om kjøp av den engelske 2. divisjonsklubben Bury. Les det siste fra engelsk fotball.

Som pengekollega Kjell Inge Røkke, er fotball en av Brynestad største interesser. Han eier allerede nyopprykkede Lyn i Oslo, og var ifølge PlanteFootball siste helg på besøk i tettstedet utenfor Manchester for å kikke på den kriserammede klubben.

Brynestad og et ukjent følge skal ha sett Bury spille 1-1 mot amatørlaget Northwich Victoria i FA-cupen.

- Jeg har også hørt ryktene, men dette er ikke aktuelt for meg. Jeg skal ikke kjøpe noen klubb, sier Brynestad til Dagbladet.no.

Likevel venter Bury-styreformann Terry Robinson på et tilbud fra nordmennene de neste dagene. Hugh Eaves eier 90 prosent av aksjene i klubben, men tvinges til å selge etter å ha mistet store verdier på børsen den siste tida.OLE GUNNAR SOLSKJÆR har en mindre konkurrent i Manchester United-angrepet fram til midten av januar. I dag meldte Andy Cole at akillesoperasjonen hans var en suksess, men at han blir ute i to måneder. Neste uke kaster Cole gipsen. - Spesialisten renset akillesen. Forhåpentligvis er jeg på beina om 10 dager. Jeg krysser fingrene for at jeg er tilbake i midten av januar, sier Cole. Solskjær er sjøl ankelskadd, men sier på sin hjemmesida at han håper å være spilleklar allerede i Champions League-kampen hjemme mot Panathinaikos i morgen.DAVID BECKHAM skal ha rette linjer på alt fra colaflasker til skjorter, og ble i går beskyldt for å ha «tvangstanker». I dag går mannen bak dokumentaren om Man Utd-stjernen ut og forsvarer Beckham. - David er en veldig ryddig person, men det er ikke noe som tyder på at han lider av tvangstanker. Han er en kunstners øye, sier regissør Ian Denyer. Det er Spice-kona Victoria som antydet at mannen hadde et problem, men Deyner avviser det som en spøk.BRADFORD utnevnte i dag skotske Jim Jeffries (50) til ny manager. Klubben ligger helt sist i Premier League og sparket Chris Hutchings 12 kamper ut i sesongen. Jeffries var tidligere manager i skotske Hearts, og var berømt for å få mye ut av små ressurser i klubben.IPSWICH møter Coventry borte i kveld, og med en tremålsseier går det nyopprykkede laget helt opp på fjerdeplass i Premier League. - Vi bryr oss ikke om motstanderen, vi går bare ut for å gjøre det vi skal sjøl, sier manager George Burley. Dagbladet.no dekker kampen direkte kl. 21.00.ASTON VILLA-MANAGER John Gregory krever penger til kjøp for å henge med i toppen. - Jeg vil bare det som er best for klubben. Vi trener å styrke stallen, sier Gregory og legger til at klubben satser på å kvalifisere seg til Champions League. - Vi bruker de samme spillerne hver eneste uke. Men det kan ikke vare, sier han.LIVERPOOLs backfirer blir kalt «barnslig» av manager Gerard Houllier etter 1-2 for Tottenham i går kveld. - Vi har bare oss sjøl å skylde på. Vi gjorde to barnslige forsvarsfeil og derfor fikk vi null poeng på nytt, sier Houllier - som trekker fram Manchester United for et mønsterlag defensivt. - United holdt buret reint mot Manchester City, selv om de var under hardt press hele kampen. Vi slapp inn to mål under lite press.BRYAN ROBSONs trenerjobb i Middlesbrough henger i en tynn tråd. I dag hadde Robson krisemøte med styreformann Steve Gibson, etter klubbens sjuende strake tap. Robson har brukt over en milliard kroner på spillerkjøp, og med tap mot Bradford lørdag får han trolig sparken.

  • Kilder: Sky Sports, PlanetFootball, Daily Soccer, Sportal og Icons.
LYN-EIER: Atle Brynestad (t.h.) i samtaler med Lyn-trener Vidar Davidsen.