Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk modell: - Jeg ble invitert til Madrid av Ronaldo

- Han var hyggelig.

TILSKUER:  Maria Kassandra Barbantonis satt ringside på Santiago Bernabéu da Real Madrid spilte mot Sporting Gijon 17. januar. Cristiano Ronaldo hadde tatt initiativ til besøket. Foto: Privat / NTB Scanpix
TILSKUER: Maria Kassandra Barbantonis satt ringside på Santiago Bernabéu da Real Madrid spilte mot Sporting Gijon 17. januar. Cristiano Ronaldo hadde tatt initiativ til besøket. Foto: Privat / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo (30) likte et bilde på Instagram-sida til den norske bloggeren og modellen Maria Kassandra Barbantonis (24). En uke seinere ble hun invitert ned til den spanske hovedstaden.

Her møtte hun fotballspilleren privat, etter at Real Madrid hadde slått Sporting Gijon 5-1 søndag 17. januar.

- Jeg kan bekrefte at jeg møtte Ronaldo, sier Maria Kassandra, som har registrert at det har oppstått masse rykter i ettertid.

Ungkar Offisielt er Ronaldo ungkar etter at det ble slutt med den russiske modellen Irina Shayk (30) høsten 2014. Han blir ofte koblet til nye jenter. Den siste tida har flere medier i og utenfor Skandinavia fått tips om at en av jentene er fra Norge, og heter Maria Kassandra Barbantonis.

Hun har en mor fra Kristiansand og far fra Aten, og bor i Oslo. Hun har sin egen blogg og jobber som modell. I 2010 deltok hun i «Frøken Norge». Overfor Dagbladet bekrefter hun ryktene som har svirret.

- Han (Ronaldo) kontaktet meg på Instagram for en måned siden. Han «liket» et bilde. Kort fortalt mente han at jeg så bra ut. Helt ut av det blå ga han meg nummeret sitt, forteller Maria Kassandra.

- En uke seinere inviterte han meg ned til Madrid. Der var jeg i noen dager. Jeg hadde med meg en venninne.

MODELL: Maria Kassandra deltok i «Frøken Norge» i 2010 og jobber som modell. Foto: Privat
MODELL: Maria Kassandra deltok i «Frøken Norge» i 2010 og jobber som modell. Foto: Privat Vis mer

Folkene rundt Ronaldo sendte henne billetter på e-post. Maria Kassandra forteller at hun tok inn på et hotell i den spanske hovedstaden.

På Real Madrids kampdag ble hun hentet av noen av fotballspillerens venner. De tok henne med til Estadio Santiago Bernabéu, en enorm fotballstadion med plass til 85.000 tilskuere. Laget skulle møte Sporting Gijon i Primera Division.

Maria Kassandra forteller at hun fikk tildelt en billett i en seksjon som ikke var langt unna Ronaldos private VIP-boks på stadion.

Sparket etter motspiller Planen var at hun og Ronaldo skulle møtes etter kampen.

Under oppgjøret havnet stjerna i fokus på negativt vis. Han sparket etter Gijon-spiller Nacho Cases, noe som normalt kvalifiserer til rødt kort.

- Jeg skulle ikke gjort det, uttalte han etterpå.

Maria Kassandra ønsker ikke å gå i detaljer om hva hun og Ronaldo gjorde i Madrid, men sier han var hyggelig.

Visste ingenting Hun avviser at de to er et par. Men hun treffer ham gjerne igjen:

- Har dere snakket sammen etter at du kom tilbake til Norge?

STOLT HUNDEEIER: Maria Kassandra med sin chihuahua. Foto: Privat
STOLT HUNDEEIER: Maria Kassandra med sin chihuahua. Foto: Privat Vis mer

- Det ønsker jeg ikke å kommentere.

- Hva visste du om Ronaldo fra før?

- Nesten ingenting. Jeg har ikke så greie på fotball.

- Hvorfor dro du?

- Jeg syntes det var en spennende greie. Jeg kan skjønne at det høres ut som en drøm for folk som er fotballinteresserte.

- Hvorfor velger du å fortelle om dette?

- Jeg er ikke en dame som trenger å bekrefte noe som helst. Men jeg ser det har vært masse rykter om dette, og forskjellige ting. Jeg ble invitert ned. Det er det jeg vil bekrefte, sier Maria Kassandra Barbantonis.

Cristiano Ronaldo er ikke ukjent med skandinaviske jenter. Før jul ble han blant annet koblet til den danske modellen Maja Darving.

Real Madrid spiller neste hjemmekamp mot Espanyol 31. januar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media