Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk nedtur i skiskyting

Ingen nordmenn blant de ti beste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no)  Liv Grete var beste nordmann med sin 12. plass under dagens skiskyttersprint over 7,5 kilometer. Langrennstida sto til gull, men skyteformen står ikke til Meget.

Jeg er ikke helt fornøyd, men jeg er ikke helt misfornøyd heller. Det var et av de beste langrennene jeg har gått i år. Jeg hadde lyst til å være offensiv og gå mitt eget løp, og jeg syntes jeg gjennomførte det veldig bra. Det var synd jeg fikk den bommen på ligg, sa Liv Grete til NRK.

Overraskelsenes dag

Det var overraskelsenes dag i San Sicario i dag, etter at storkanonene en etter en måtte se seg slått av franske Florence Baverel-Robert. Det var til alt overmål hennes første førsteplass i et skiskytter-renn noensinne.

Andreplassen gikk til smørblide Anna Carin Olofsson, som har gått bra hittil i år. Nå kan hun krone sine verdenscupseire med et OL-sølv. Det lover godt for svenskene utover i lekene.

Og tredjeplassen var også en stor overraskelse. Lillia Efremova fra Ukraina kom seilende ut kjapt på oppløpssida, så kjapt at kameraene ikke helt rakk å fange henne opp. hun var bare 6,6 sekunder bak Baverel-Robert i mål, og har et ypperlig utgangspunkt foran jaktstarten.

Vekslende forhold

Ingen av de norske kunne si seg mer enn middels fornøyd med innsatsen i dag. Forholdene vekslet stort for løperne, etter at snøværet som satte ramme rundt starten av rennet ble avløst av gnistrende sol og temperaturskifte i de italienske bakkene.

image: Norsk nedtur i skiskyting

Og resultatene lot vente på seg. Etter Liv Grete var Linda Tjørhom nest best av våre på en 19. plass. Tora Berger ble nummer 23 og Gro Marit Istad-Kristiansen endte på en 40. plass.

Dagbladet.no fulgte sprinten direkte.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!