Norsk nedtur i skiskyting

Ingen nordmenn blant de ti beste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no)  Liv Grete var beste nordmann med sin 12. plass under dagens skiskyttersprint over 7,5 kilometer. Langrennstida sto til gull, men skyteformen står ikke til Meget.

Jeg er ikke helt fornøyd, men jeg er ikke helt misfornøyd heller. Det var et av de beste langrennene jeg har gått i år. Jeg hadde lyst til å være offensiv og gå mitt eget løp, og jeg syntes jeg gjennomførte det veldig bra. Det var synd jeg fikk den bommen på ligg, sa Liv Grete til NRK.

Overraskelsenes dag

Det var overraskelsenes dag i San Sicario i dag, etter at storkanonene en etter en måtte se seg slått av franske Florence Baverel-Robert. Det var til alt overmål hennes første førsteplass i et skiskytter-renn noensinne.

Andreplassen gikk til smørblide Anna Carin Olofsson, som har gått bra hittil i år. Nå kan hun krone sine verdenscupseire med et OL-sølv. Det lover godt for svenskene utover i lekene.

Og tredjeplassen var også en stor overraskelse. Lillia Efremova fra Ukraina kom seilende ut kjapt på oppløpssida, så kjapt at kameraene ikke helt rakk å fange henne opp. hun var bare 6,6 sekunder bak Baverel-Robert i mål, og har et ypperlig utgangspunkt foran jaktstarten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer