FIKK SKULDEREN UT AV LEDD: Mathis Olimb må operere skulderen etter at en lagkompis gikk løs på ham, og er ute i fire måneder. - Han er en tulling, sier en gråtkvalt Olimb. Foto:  REUTERS/Petr Josek
FIKK SKULDEREN UT AV LEDD: Mathis Olimb må operere skulderen etter at en lagkompis gikk løs på ham, og er ute i fire måneder. - Han er en tulling, sier en gråtkvalt Olimb. Foto: REUTERS/Petr JosekVis mer

Norsk NHL-proff banket av lagkamerat

Mathis Olimb mister fire måneder. - Jeg ville ikke slåss.

||| Mathis Olimb fikk ingen god start på NHL-karrieren. Søndag ble han banket opp av en lagkamerat, og nå er han ute av spill i fire måneder.

Det norske hockeytalentet havnet i slåsskampen med lagkamerat Kyle Beach da Chicago Blackhawks spilte treningskamp sÃndag, melder TV 2.

De to lagkameratene barket sammen to ganger i løpet av kampen. Olimb må operere skulderen etter slagsmålet, og er ute med skade i fire måneder.

- Det hele er bare trist. Han kom etter meg og skulle ta meg for en eller annen grunn. Jeg var ikke interessert i å slåss, men det ble en halvslåsskamp på et vis. Jeg falt forkjært og fikk skulderen ut av ledd, sier Olimb til TV 2.

Skaden kom på verst tenkelig tidspunkt. Olimb har nettopp sluttet seg til klubben, og skulle bruke sesongoppkjøringen på å vise seg fram.

- Jeg hadde fått en bra start og var på vei inn. Nå må jeg i stedet bruke tid på rehabilitering. Det kommer til å bli tungt i starten igjen, men jeg håper bare at jeg får en ny sjanse, sier Olimb gråtkvalt.

Siden det var snakk om en treningskamp ble det ingen utvisninger på spillerne. Det er usikkert om Beach blir straffet av klubben.

- Han var ute etter å slåss, det var ikke jeg. Det er klart at skulderen min ikke blir bedre uansett, men samtidig håper jeg at han får en straff for dette. Det er helt håpløst at han holder på sånn. Han er en tulling, sier Olimb.

(NTB)

- HAN VAR UTE ETTER Å SLÅSS: Mathis Olimb slakter lagkompis Kyle Beach. Foto: REUTERS/Jeff Haynes
- HAN VAR UTE ETTER Å SLÅSS: Mathis Olimb slakter lagkompis Kyle Beach. Foto: REUTERS/Jeff Haynes Vis mer