Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk OL-håp brakk ankel

Det norske OL-medaljehåpet i seiling, Christoffer Sundby, har brukket ankelen. Det skjedde under surfing i Oslofjorden søndag. - Christoffer er uerstattelig i båten, sier Sundbys makker.

- Han var fryktelig deppa rett etterpå, men så litt lysere på situasjonen etter operasjonen, forteller makker Vegard Arnhoff.

21-åringen ble operert søndag kveld, og alt står nå etter forholdene bra til med ham. Det er godt håp om at beinet skal gro tilstrekkelig til å tåle belastningen ved å seile før OL starter midt i september. Likevel var Christoffer Sundbys skade bare seks uker før OL et mareritt for de ambisiøse seilerne.

- Vi håper alle at Christoffer blir klar enten før eller i starten av OL. Det er ingen som kan gjøre hans jobb i båten, forklarer Arnhoff.

Christoffer Sundby brakk ankelen under windsurfing på Oslofjorden søndag. Den høyre foten skled ut av stroppen på brettet, noe som førte til brettet gikk en vei og Sundby en annen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media