Norsk OL-stjerne gjorde kjempetabbe

Midt under OL ble en norsk deltaker truet av en kvinne som satt på et nakenfoto av ham. Hun kontaktet medier for å få solgt bildet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dramaet som utspant seg i Nord-Italia midt under lekene var svært forstyrrende for de involverte. Det bekrefter utøverens trener.

-  Det begynte med at utøveren mottok flere MMS-bilder av denne kvinnen i forskjellige positurer. De ble grovere og grovere, sier han til Dagbladet.-  Dessverre gjorde han noe dumt: Han svarte med et liknende foto. Ikke akkurat noe sjakktrekk, sier treneren.

Svakere OL-form

Det var etter dette bildet sirkuset startet, ifølge treneren. Kvinnen skal ha sagt at hun følte seg støtt av bildet, og krevde en unnskyldning. Hun truet også med at hun ville gå til norske medier for å forsøke å selge det.

Omtrent samtidig ble flere aviser, blant annet Dagbladet, oppringt med spørsmål om vi ønsket å kjøpe et nakenfoto av en norsk vinteridrettsutøver.

Utøverens resultater ble dårligere av det som skjedde, ifølge treneren:

-  Vår mann var tydelig preget, og syntes situasjonen var veldig vanskelig. Saken reduserte trolig hans OL-prestasjoner, for belastningen ble vanvittig stor, sier treneren.

Den involverte ønsker selv ikke å kommentere saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer