Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk par fikk politiet på døra etter Liverpool-bragden: - De var redde for at jeg fikk juling

Høy temperatur i Hammerfest.

HELT: Dejan Lovren satte inn 4-3-målet mot Borussia Dortmund. Det utløste ville jubelscener over hele verden. Foto: EPA/PETER POWELL
HELT: Dejan Lovren satte inn 4-3-målet mot Borussia Dortmund. Det utløste ville jubelscener over hele verden. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var kanskje ikke helt som «mirakelet i Istanbul» i 2005, da Liverpool snudde 0-3 til 3-3 og seier i straffesparkkonkurransen mot AC Milan i Champions League-finalen, men det var ikke langt unna:

Liverpool lå under 1-3 etter 57 minutter og måtte score tre mål i løpet av den siste drøye halvtimen mot Borussia Dortmund i torsdagens Europa League-kvartfinale. På overtid var snuoperasjonen et faktum. Dejan Lovren satte inn 4-3 til Liverpool i en ellevill fotballkamp.

Tor Ole Skullerud kalte oppgjøret for det sykeste i historien i et engasjert øyeblikk, rullestolbrukerne reiste seg opp like bak mål og det gikk hett for seg i mange fotballglade stuer rundt om i verden.

Ville erte kjæresten Blant annet i Hammerfest. Der fulgte Liverpool-supporteren Kjetil thrilleren sammen med kjæresten Hilde, skriver Nordlys.

Hilde innrømmer overfor avisen at hun opprinnelig er Liverpool-tilhenger, men valgte å holde med Borussia Dortmund i denne kampen for å erte kjæresten. Det skapte høy temperatur.

Stemningen steg i takt med at dramaturgien nærmet seg det absolutte klimaks. Støynivået var høyt, faktisk så høyt at naboene i leillighetskomplekset ble oppriktig bekymret og ringte politiet.

- De var redde for at jeg fikk juling Derfor rykket politiet ut etter meldingen om husbråk.

- Naboen var vel redde for at jeg fikk juling. Det er ikke så lytt i leilighetskomplekset, men når du hører dunking og roping, kan man jo tro at noe er galt, forklarer Hilde.

Kjetil hoppet opp og ned på gulvet og skrek høylytt. Da Liverpool utlignet til 3-3, lå han på gulvet, mens politiet stormet inn i stua. Politiet skjønte raskt at det var falsk alarm, og Hilde begynte å flire.

- Den ene politimannen var Liverpool-supporter selv. Han sjekket legitimasjonen min med det ene øyet og fulgte kampen med det andre øyet, forteller Kjetil.

De lover at de skal varsle naboen neste gang Liverpool spiller kamp. Det gjør de i dag mot Joshua King og Bournemouth kl. 14.30.

Jürgen Klopps menn ligger på 8. plass i Premier League før dagens kamper, men har to kamper til gode sammenlignet med majoriteten av de øvrige lagene.

Hele Norges coronakart