Norsk Premier League-duell i kveld

Øyvind Leonhardsen er trolig tilbake i startelleveren når Tottenham besøker Southampton i kveld. Dagbladet.no følger kampen direkte kl. 21.00.

Det er nyhetsbyrået Press Association som melder at Leo sannsynligvis får sjansen fra start etter ni kamper ute med skade.

Midtbanesliteren har slitt reservebenken de to siste kampene, men har hyggelig minner fra fjorårets kamp mot Southampton. Da vant Tottenham 1-0, med Leo som matchvinner.

Med Leo på banen blir det en norsk duell på The Dell: Hjemmelaget stiller helt sikkert med både Jo Tessem og Claus Lundekvam.

Sistnevnte får kritikk av manager Glenn Hoddle, som er misfornøyd med forsvarsarbeidet.

- Jeg er ikke særlig fornøyd med måten vi har sluttet inn mål. Vi har gitt bort mål i dødballsituasjoner, og har jobbet med det, sier Hoddle.

Også viktig for Hoddle: Revansj for 2-7-tapet mot Tottenham på White Hart Lane forrige sesong.

- Jeg har aldri sett sjefen så sint som etter den kampen. Han er en tidligere Tottenham-legende og var helt fra seg, sier midtbanespiller Chris Marsden.

I den kampen scoret Steffen Iversen tre mål. Den norske spissen skal kneopereres på nytt i romjula, og er ikke med i kveld.

  • Her er troppene foran kveldens kamp:

    Southampton: Jones, Dodd, Lundekvam, Richards, Bridge, Tessem, El Khalej, Oakley, Pahars, Beattie, Davies, Draper, Marsden, Soltvedt, Monk, Benali, Gibbens, Moss.

    Tottenham: Sullivan, Carr, Perry, Campbell, Thelwell, Anderton, Sherwood, King, Clemence, Leonhardsen, Rebrov, Armstrong, Freund, Doherty, Davies, Korsten, Walker.