Norsk seier i VM

Alex Valencia og Norge tok sin første VM-seier i futsal noensinne.

Stor tenning i det norske laget ga sensasjonell 7-5 (1-4) seier over Canada i den siste kampen i gruppespillet i futsal-VM.

Dermed endte Norge på 3. plassen i gruppe E etter at nattas seier var den første et norsk lag i futsal har sikret seg internasjonalt i denne formen for fotball.

- Dette er noe av det største jeg har vært med på som fotballspiller. I det hele tatt har mesterskapet vært en fantastisk opplevelse, selv om vi ikke går videre til mellomspillet. Vi har overrasket publikum og motstanderne ved at vi har utfoldet oss teknisk. Vi har også vært modige nok til å utfordre hele tiden, sa Alex Valencia etter at turneringen var over for Norges del.

Kampen og seieren over Canada var et stort skritt i riktig retning for det norske futsal-laget, og det gir tro på framtiden.

- Jo, jeg har tro på at Norge i framtiden kan hevde seg i toppen internasjonalt i futsal, sa visepresident Christian Prevost i Det internasjonale innendørsfotballforbundet (AMF) etter at nordmennene hadde slått Canada.

(NTB)

LANDSLAGET:</B> Disse gutta sørget for seier mot Canada i natt.