Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk skøyteduo til sykehus etter sykkelvelt

Skøyteløperne Simen Spieler Nilsen og Sverre Lunde Pedersen måtte begge til sykehus etter å ha veltet på sykkel i tyske Inzell.

PÅ SYKEHUS: Sverre Lunde Pedersen og Simen Spieler Nilsen har veltet på sykkel, og er på sykehus.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
PÅ SYKEHUS: Sverre Lunde Pedersen og Simen Spieler Nilsen har veltet på sykkel, og er på sykehus. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Det skriver Norges Skøyteforbund i en pressemelding. Skøyteløperne deiset i asfalten i stor hastighet under sykkeltur tirsdag, og begge ble kraftig forslått.

- Det gikk hardest utover Nilsen, som ble fraktet til sykehuset i Traunstein i luftambulanse. Pedersen ble kjørt i ambulanse til et lokalsykehus i Trien, opplyser forbundet.

Nilsen har vært gjennom flere undersøkelser på sykehuset. Han skal undersøkes videre for en smell i ryggen og en lettere hjernerystelse. Både Nilsen og Pedersen er kraftig forslått og har mange skrubbsår.

- Dette var triste nyheter. Skader er dessverre en del av idretten, men dette er utrolig kjedelig for Simen, som også fikk ødelagt fjorårssesongen på grunn av skader, sier skøyteløpernes sportssjef Lasse Sætre.

Duoen var med på det norske laget som tok OL-gull i lagtempo i 2018.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling