Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Paralellslalåm i Holmenkollen

Norsk skuffelse i Holmenkollen

Kristoffersen overraskende ut allerede i åttedelsfinalen i paralellslalåm.

OVERRASKENDE: Henrik Kristoffersen røk ut allerede i åttedelsfinalen. Foto: Bildbyrån
OVERRASKENDE: Henrik Kristoffersen røk ut allerede i åttedelsfinalen. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen er kanskje en tradisjon, men paralellslalåm i Holmenkollen ble avholdt for første gang i år.

Det ble en skuffende dag for de norske på hjemmebane. Sebastian Foss Solevåg ble beste nordmann, da han tok seg til kvartfinalen. Men det holdt ikke for Ålesund-mannen.

- Jeg kjører bra på ski, men man må satse. Og i dag gikk det ut. Det er bare den feilen som stopper, det er ikke noe mer enn det. Det var litt dumt, men sånn er det, sier Henrik Kristoffersen til NRK.

Overraskende exit

Amerikanske Mikaela Schiffrin vant kvinnenes renn. Svenske Andre Myhrer vant på herresiden.

Kjetil Jansrud røk ut i åttedelsfinalen, der han møtte slalåmstjerna Marcel Hirscher. Sebastian Foss Solevåg vant sin åttedelsfinale mot østerrikske Manfred Mölgg.

Henrik Kristoffersen møtte tyske Linus Strasser i sin åttedelsfinale, og de to kjørte helt (!) likt før de byttet side. I runde nummer to gjorde Kristoffersen en feil som kostet ham kvartfinalen.

Norsk duell

Det ble en helnorsk duell mellom Nina Haver-Løseth og Maren Skjøld i kvinnenes åttedelsfinaler. Der var Skjøld klart best, og tok seg til kvartfinale. Skjøld røk i kvartfinalen.

- Skulle jeg ryke, var det godt at jeg gjorde det mot Maren. Jeg har ikke hatt noen super-oppladning. Jeg gjør feil jeg ikke har råd til, forklarte Haver-Løseth til NRK.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!