SVAK. Alexander Kristoff hadde aldri sjans på seieren tirsdag. Foto: Christophe Petit Tesson / POOL / AFP
SVAK. Alexander Kristoff hadde aldri sjans på seieren tirsdag. Foto: Christophe Petit Tesson / POOL / AFP Vis mer

Norsk skuffelse

Ingen av de norske markerte seg på tirsdagens Tour de France-etappe.

Publisert

Det var en innholdsrik og spennende avslutning på dagens etappe i Tour de France. På den paddeflate etappen til Saint Martin de Ré var det flere velt og generelt høy fart i feltet.

Edvald Boasson Hagen var sammen med Alexander Kristoffs lagkamerat og sammenlagthåp, Tadej Pogacar, blant de som var involvert i en velt.

Men hovedfeltet ventet inn rytterne som var involvert og ingenting var tapt i den velten.

Med i underkant av 20 kilometer igjen begynte sidevinden å sette sitt preg på rittet. Hovedfeltet sprakk opp, men samlet seg igjen ganske kjapt og spurtlagene begynte posisjoneringen.

Sunweb tok kommendaoen inn på de siste kilometerne. På hjulet til laget til Cees Bool lå Alexander Kristoff fint plassert.

Kristoff falt av hjulet til Sunweb i de siste svingene inne på den siste kilometeren og havnet langt bak. Derfra kom Kristoff seg aldri opp.

Nordmannens tidligere hjelperytter Micael Mørkøv dro opp Sam Bennett som endelig kunne juble for sin første etappeseier i Tour de France.

Kristoff havnet på en skuffende 15. plass.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer