Henny Reistad i EM:

Norsk stortalent før EM-drama: - Stoler på egne ferdigheter

Norges EM-skjebne avgjøres i ettermiddag.

STOR FRAMTID: Henny Reistad er Norges store håndballtalent. I kveld må Reistad og Norge håpe på hjelp fra blant annet Ungarn mot Romania. Foto: Fredrik Varfjell / Bildbyrån
STOR FRAMTID: Henny Reistad er Norges store håndballtalent. I kveld må Reistad og Norge håpe på hjelp fra blant annet Ungarn mot Romania. Foto: Fredrik Varfjell / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Norge - Spania, kl. 15.45

NANCY (Dagbladet): Ingenting er avgjort før de siste kampene i hovedrunden i Norges EM-gruppe. Det eneste som er sikkert: Håndballjentene må slå Spania og deretter håpe på Ungarn-seier mot Romania.

Stortalentet Henny Ella Reistad (19) har troen.

- Ungarn kan helt klart ta seieren. Ingenting er avgjort. Vi konsentrerer oss om å vinne vår kamp, og etterpå får vi heller håpe Ungarn kan hjelpe oss, sier Reistad til Dagbladet.

- Det er ikke utenkelig at det skjer. Romania ble presset mot Spania (i går). Da kan Ungarn klare det samme, og tilogmed slå dem, sier Reistad.

Nerver

Mesterskapsdebutanten sto med null landskamper da hun ble tatt ut i EM-troppen til Thorir Hergeirsson i forrige måned. I EM har hun likevel vist seg som en profil - og i seieren mot Nederland var Reistad helt sentral. Hun startet kampen, spilte både forsvar og angrep, og endte med fire scoringer.

- Jeg må stole på egne ferdigheter og ta mulighetene som kommer. Jeg kan ikke gå ut på banen og være passiv, sier Reistad.

- Jeg var ganske nervøs før kampen (mot Nederland). Jeg fikk jo spille både forsvar og angrep, men det gikk veldig fint med en god start for laget, sier Reistad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer