Alexander Hagen forsvarer tittel 20. oktober i Skien

Norsk stortalent sjokkerte pappa Mayweather i Las Vegas

Møtte to boksere i verdenstoppen.

IMPONERTE: Alexander Hagen i midten imponerte stort under sparring i Las Vegas på gymen til Floyd Mayweather sr. som står til høyre for nordmannen. Fra venstre står den norske treneren Max Mankowitz, Luis Monda, Andrew Tabiti,
Alexander Hagen,
Floyd Mayweather sr., Alexander Martinsen og Mohamed
Amsalkhir. De to siste er også norske boksere. Foto: Melhus Promotions
IMPONERTE: Alexander Hagen i midten imponerte stort under sparring i Las Vegas på gymen til Floyd Mayweather sr. som står til høyre for nordmannen. Fra venstre står den norske treneren Max Mankowitz, Luis Monda, Andrew Tabiti, Alexander Hagen, Floyd Mayweather sr., Alexander Martinsen og Mohamed Amsalkhir. De to siste er også norske boksere. Foto: Melhus Promotions Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den norske bokseren Alexander Hagen (29) har sjokkert selveste Floyd Mayweather. Nå er han kommet hjem fra en treningscamp i Las Vegas. Der sparret han mot toppboksere i tyngre vektklasser som et ledd i treningen før han går i ringen i Skien 20. oktober for å forsvare sitt tittelbelte.

Og han sjokkerte altså Mayweather med sine ferdigheter. Ikke junior, men senior. Og det er ingen hvem som helst. Floyd Mayweather sr. var selv trener for sin sønn siden 2013. Junior har verdensrekorden i antall seirer med 50 på rad. Den siste kampen han vant var mot MMA-kjempen Conor McGregor 26. august i fjor.

Floyd Mayweather sr. gikk selv 35 proffkamper i sin aktive karriere. Han vant 28 kamper, 17 på knockout.

Bokset klokt

Da Alexander Hagen gikk opp i ringen mot to storboksere i stallen til Mayweather Promotions ble den meritterte treneren stum.

Alexander Hagen briljerte med klok boksing og fikk sine motstandere frustrert.

- Det var utrolig moro. Mayweather sa etterpå at jeg var en klok bokser som bokset etter hans egen filosofi. Å treffe uten å bli truffet selv, forteller Alexander Hagen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer