ETTERTRAKTET: Stortalentet Edvard Sandvik Tagseth har vært jaktet av flere europeiske storklubber. Torsdag bestemte 14-åringen seg for å signere for Liverpool.  Foto:Thomas Rasmus Skaug
ETTERTRAKTET: Stortalentet Edvard Sandvik Tagseth har vært jaktet av flere europeiske storklubber. Torsdag bestemte 14-åringen seg for å signere for Liverpool. Foto:Thomas Rasmus SkaugVis mer

Norsk stortalent valgte Liverpool

Edvard Sandvik Tagseth (14).

Stortalentet Edvard Sandvik Tagseth har vært jaktet av flere europeiske storklubber. Torsdag bestemte 14-åringen seg for å signere for Liverpool.

Neset-spilleren har vært på treningsopphold i Manchester United og Everton, i tillegg til at flere klubber har vist interesse for den norske unggutten. Torsdag ble det klart at favorittklubben Liverpool får hans signatur, melder Trønder-Avisa.

- Jeg følte det var den beste klubben for meg. Jeg likte meg best der. Det er noe jeg har drømt om siden jeg var liten. Det er spesielt å få oppleve det, sier Sandvik Tagseth.

Frosta-gutten blir først offisielt klar for Premier League-klubben når han fyller 16 år i januar 2017. Foreløpig vil han kun reise over i perioder for å trene med Liverpool-akademiet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram