Norsk suksess i United

LONDON (NTB): Manchester United vant nøkkelkampen mot Chelsea i dag, og Norge kan glede seg over at samarbeidet mellom Henning Berg og Ronny Johnsen fungerte perfekt.

Phil Neville scoret i første omgang etter at et samlet Chelsea-forsvar hadde ropt på en offside som aldri var der. Det var Nevilles første scoring for tittelforsvareren i hans 74. kamp, og fulltrefferen kan vise seg svært verdifull i Uniteds kamp for et nytt seriegull.

Velorganisert

Gary Pallister startet som midtstopper sammen med Ronny Johnsen, men den gamle forsvareren måtte av banen midtveis i første omgang. Da hoppet Henning Berg inn og bidro til norsk United-suksess. Chelsea produserte svært få sjanser mot en velorganisert gjest. Kampen vil bli husket mer for en rekke stygge taklinger og krangel ute på banen.

  Nå ligger det an til Johnsen/Berg også i mestercup-kvartfinalen mot Monaco borte onsdag.

  Ole Gunnar Solskjær var med i troppen til Manchester United, men han kom aldri inn på gresset på Stamford Bridge.

  Tore Andrè Flo fikk bare litt over et kvarter på å vise seg fram. Han overtok plassen til den spillende manageren Gianluca Vialli.

KAMP OM BALLEN:</B> Henning Berg (til høyre) og Chelseas italienske angrepsspiller GianFranco Zola i aksjon under kampen i dag.