Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk super-søndag

LONDON (Dagbladet): Supersøndag for nordmenn med «Made in engelsk fotball» tatovert i bakhodet: Eirik Bakke og Leeds mot Aston Villa, John Arne Riise og Liverpool mot Sunderland og Ole Gunnar Solskjær og United er klare for slaget på Highbury.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før kampen i London er det som vanlig harde verbale taklinger i de britiske avisene. Arsenals Thierry Henry skal ifølge The Sun ha sagt at David Beckham ikke er i samme verdensklasse som Zinedine Zidane.

- Beckham er god, men Zidane får meg til å miste pusten sjøl når jeg er på banen sammen med ham, sier Henry, som kanskje burde konsentrere seg om egne oppgaver.

De som så Gunners i Champions League onsdag kveld, var vitne til en sur og ganske dårlig franskmann. Hele Arsenal spilte med løskrutt i støvlene.

Det blir neppe tilfelle i ettermiddag. Arsenal har ikke vunnet en seriekamp siden 13. oktober, og London-klubben vil også hevne ydmykelsen fra forrige sesongen, da Manchesters røde armé vant 6 - 1. Henry er også forbannet på United.

Syk av United

- Jeg er lei og nesten syk av at vi alltid havner på plassen etter United, sier han ifølge The Mirror.

At Beckham garantert vil være topp motivert, tar vi som en selvfølge. Han fikk også pepper tidligere denne uka fra Bayerns Stefan Effenberg.

Ole Gunnar Solskjær spilte ikke da United var i München. Det er neppe særlig sjanse for at han er med fra start i dag heller. Andy Cole skal være klar igjen. Cole blir trolig spissmakkeren til hollenderen Ruud van Nistelrooy. Skal vi tippe Solskjær som innbytter det siste kvarteret?

Pressesyk

Sir Alex Ferguson har for øvrig sett seg drittlei på pressen fordi den har vært kritisk til United denne sesongen, og nå vil han ikke snakke mer med oss. Vi som er på Highbury i dag får se om skotten holder ord.

  • John Arne Riise og Liverpool skal også ut i en vanskelig kamp. Sunderland på Anfield blir et basketak, spesielt etter at bortelaget tok skalpen til Leeds. For norske Liverpoolfans håper vi klubben har kommet seg etter Barcelona-tapet. Michael Owen og Emile Heskey fikk begge smeller i den kampen, men meldingene tyder på at de er klare.
  • Eirik Bakke og Leeds på Elland Road i toppkamp mot Aston Villa. Leeds sliter med skader, og det er ventet at Alan Smith blir alenespiss hvis ikke Robbie Keane blir frisk i ankelen. Mark Viduka er med Australias landslag.

TIPS:

Liverpool - Sunderland 2 - 2, Leeds - Aston Villa 1 - 1 og Arsenal - Manchester United 3 - 4. Og dermed er hele den digre overkroppen igjen lagt på blokka!

STJERNETRIO: John Arne Riise, Eirik Bakke og Ole Gunnar Solskjær er alle med i dag når det er klart for tre toppkamper i England.Fotomontasje: PÅL DYBWIK
Hele Norges coronakart