Norsk syklist kjørt ned bakfra av bil i Spania

Audun Brekke Fløtten er nå fraktet til sykehus, men skal ikke ha alvorlige skader.

SLAPP MED SKREKKEN: Audun Brekke Fløtten skal ikke være alvorlig skadet etter et sammenstøt med bil i Spania. Foto: Procycling.no
SLAPP MED SKREKKEN: Audun Brekke Fløtten skal ikke være alvorlig skadet etter et sammenstøt med bil i Spania. Foto: Procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Procycling.no): Audun Brekke Fløtten var mandag i en stygg ulykke med en bil. Den 25 år gamle Team Ringeriks Kraft-rytteren er for tiden på samling i Benidorm og ble påkjørt bakfra av en bil i nærheten av Finestrat utenfor den spanske feriebyen. Brekke Fløtten er nå fraktet til sykehus, men skal ikke ha alvorlige skader.

- Ifølge føreren av bilen så han ikke Audun på grunn av sol som blendet ham. Audun har fått en kraftig smell bakfra og har fått knust både hjelm og sykkel i sammenstøtet. Han er tilsynelatende ikke alvorlig skadet, men ligger til overvåking på sykehus i Benidorm over natten, skriver Team Ringeriks Kraft på sine Facebook-sider.

- Ulykken kan karakteriseres som hell i uhell og det generelle budskapet til alle som sykler må være å bruke hjelm. Vi kan nok slå fast at den forhindret alvorlig skade i dag, skriver laget.

Brekke Fløtten og Team Ringeriks Kraft har etter planen sesongstart i begynnelsen av mars. Laget skal forløpende vurdere om rytteren er i stand til å gjennomføre sesongstarten.

Ulykken skjer ikke lenge etter at seks Giant Alpecin-ryttere — John Degenkolb inkludert — ble alvorlig skadet etter et sammenstøt med en bil utenfor Calpe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer