Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk syklist kjørt ned bakfra av bil i Spania

Audun Brekke Fløtten er nå fraktet til sykehus, men skal ikke ha alvorlige skader.

SLAPP MED SKREKKEN: Audun Brekke Fløtten skal ikke være alvorlig skadet etter et sammenstøt med bil i Spania. Foto: Procycling.no
SLAPP MED SKREKKEN: Audun Brekke Fløtten skal ikke være alvorlig skadet etter et sammenstøt med bil i Spania. Foto: Procycling.no Vis mer

(Procycling.no): Audun Brekke Fløtten var mandag i en stygg ulykke med en bil. Den 25 år gamle Team Ringeriks Kraft-rytteren er for tiden på samling i Benidorm og ble påkjørt bakfra av en bil i nærheten av Finestrat utenfor den spanske feriebyen. Brekke Fløtten er nå fraktet til sykehus, men skal ikke ha alvorlige skader.

- Ifølge føreren av bilen så han ikke Audun på grunn av sol som blendet ham. Audun har fått en kraftig smell bakfra og har fått knust både hjelm og sykkel i sammenstøtet. Han er tilsynelatende ikke alvorlig skadet, men ligger til overvåking på sykehus i Benidorm over natten, skriver Team Ringeriks Kraft på sine Facebook-sider.

- Ulykken kan karakteriseres som hell i uhell og det generelle budskapet til alle som sykler må være å bruke hjelm. Vi kan nok slå fast at den forhindret alvorlig skade i dag, skriver laget.

Brekke Fløtten og Team Ringeriks Kraft har etter planen sesongstart i begynnelsen av mars. Laget skal forløpende vurdere om rytteren er i stand til å gjennomføre sesongstarten.

Ulykken skjer ikke lenge etter at seks Giant Alpecin-ryttere — John Degenkolb inkludert — ble alvorlig skadet etter et sammenstøt med en bil utenfor Calpe.

Fredag ble også Lotto Soudal-rytterne Thomas De Gendt og Gert Dockx truffet av en bil i samme område.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media