FORTSATT TIPPELIGAEN:  Strømsgodset-spillerne jublet for seriegull i Tippeligaen i fjor. Norsk eliteserie vil fortsatt ha samme navn de neste sesongene.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
FORTSATT TIPPELIGAEN: Strømsgodset-spillerne jublet for seriegull i Tippeligaen i fjor. Norsk eliteserie vil fortsatt ha samme navn de neste sesongene. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Norsk Tipping og NFF forlenger samarbeidet

Sikret seg navnerettighetene i to sesonger.

Norsk Tipping har sikret seg navnerettighetene til eliteserien fotball menn for ytterligere to sesonger.

Norges Fotballforbund presenterte den nye avtalen, som strekker seg ut 2015, i en pressemelding onsdag kveld.

Norsk Tipping har samarbeidet med norsk fotball siden 1948, og siden 1990 har selskapet vært generalsponsor for eliteserien. Den skal fortsatt offisielt hete «Tippeligaen».

- Jeg er glad for at vi har kommet til enighet om en ny avtale. Vi skal sette oss ned for å se på hvordan vi kan utnytte blant annet den nye mediesituasjonen til å styrke både norsk fotball og Norsk Tipping, sier administrerende direktør Torbjørn Almlid i NT.

Blant annet åpner avtalen for øremerkede tiltak for å øke attraktiviteten til norsk fotball, skriver NFF. Norsk Tipping har sikret seg videre navnerettigheter for en av tribunedelene på Ullevaal stadion, og avtalen innebærer også et eget fair play-samarbeid.

- Viktig bidragsyter - Vi er glade for å videreføre samarbeidet med Norsk Tipping, som har vært og er en viktig samarbeidspartner for norsk fotball. Sammen skal vi jobbe målrettet for å styrke norsk fotball og Norsk Tippings posisjon som fotballens og hele norsk idretts viktigste økonomiske bidragsyter, sier generalsekretær Kjetil Siem i Norges Fotballforbund.

Også klubbenes interesseorganisasjon, Norsk Toppfotball, ser fram til å forlenge og utvikle samarbeidet.

- Sammen med Norsk Tipping skal vi gjøre Tippeligaen enda mer attraktiv. Det skjer blant annet gjennom å øremerke midler til tiltak som skal øke verdien av Tippeligaen og andre deler av norsk fotball, sier NTFs administrerende direktør Leif Øverland. (©NTB)