Norsk Tipping stopper spillsalget til den siktede i Oslo

- Ser alvorlige brudd på kommisjonærkontrakten.

STENGT: Tippekommisjonæren i Oslo sentrum blir stengt etter siktelsen av innehaveren i går. Foto: Christian Monge Hugsted
STENGT: Tippekommisjonæren i Oslo sentrum blir stengt etter siktelsen av innehaveren i går. Foto: Christian Monge Hugsted Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norsk Tipping har besluttet å midlertidig stoppe virksomheten til tippekommisjonæren som er siktet i forbindelse med kampfiksingssaken.

Tippekommisjonæren, som ble arrestert i går samtidig som politiet gikk til aksjon mot tippekiosken hans i Oslo sentrum, ble varetektsfengslet i to uker i Oslo Tingrett i dag.

I en pressemelding forteller Norsk Tipping at de nå stopper det aktuelle kommisjonærvervet midlertidig. Det innebærer alle tjenester fra selskapet, inklusive salg av spill.

- Norsk Tipping ser svært alvorlig på at én av våre kommisjonærer knyttes til mistankene om kampfiksing i norsk fotball. Selskapet har derfor midlertidig stoppet kommisjonærvervet i påvente av politiets videre etterforskning, sier Einar Busterud, direktør for kommunikasjon og strategi.

- Vi ser alvorlig på brudd på kommisjonærkontrakten. I ytterste konsekvens kan brudd på denne medføre oppsigelse og eventuelt også politianmeldelse, sier Busterud. 

Vil bistå Den siktede innehaveren av tippekiosken i Oslo sentrum er en av de største blant Norsk Tippings 4000 kommisjonærer. I 2008 solgte selskapet spill for over 36 millioner gjennom den aktuelle filialen. Norsk Tipping vil følge nøye med på saken med den aktuelle kommisjonæren i tiden fremover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer