TIL TOPPS: Franske Phililppe Daugeard med hesten Univers De Pan vant Oslo Grand Prix på Bjerke Travbane tidligere i året. Bildet har ikke noe med den omtalte saken å gjøre. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
TIL TOPPS: Franske Phililppe Daugeard med hesten Univers De Pan vant Oslo Grand Prix på Bjerke Travbane tidligere i året. Bildet har ikke noe med den omtalte saken å gjøre. Foto: Berit Roald / NTB ScanpixVis mer

Norsk travfanatiker havnet i arresten etter oppdiktet løp

Sporet opp av politihund.

En travfanatiker ble sporet opp av politihund etter å ha holdt et helt nabolag våken. Nordmannen refererte løp av full hals midt på natten uten at en eneste hest var å se.

Seansen skjedde på travbanen i Östersund natt til onsdag, melder Radio Jämtland.

34-åringen brøt seg inn i kommentatortårnet. Der refererte han et travløp med voldsom innlevelse uten at det var lett å få med seg det han sa, og det skjedde med maks volum på banens mange høyttalere.

Etter at «løpet var i mål» dro nordmannen til med et par sangnumre, også de med helt uforståelig tekst. Han tok så med seg mikrofonen og stakk fra stedet.

En rekke naboer fikk søvnen ødelagt, og politiet ble anmodet om å få stoppet bråket. En politihund snuste seg fort fram til den mistenkte godt berusede karen. 

Den norske travelskeren måtte overnatte i arresten, og han kan vente seg en bot.

(NTB)