Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk travnedtur i Sverige

Hadde uhell.

INGEN REPRISE: Her er B.B.S. Sugarlight etter seieren i fjor. I år gikk det ikke.
Foto: ADAM IHSE / TT / NTB Scanpix
INGEN REPRISE: Her er B.B.S. Sugarlight etter seieren i fjor. I år gikk det ikke. Foto: ADAM IHSE / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske travstjernen B.B.S. Sugarlight klarte ikke å forsvare fjorårsseieren i det svenske Olympiatravet. I stedet gikk halvt norskeide Your Highness til topps i Göteborg.

B.B.S. Sugarlight overrasket de fleste med seieren i Olympiatravet for ett år siden, men lørdag maktet ikke hesten å kopiere bragden.

Ifølge Equus gikk det meste feil for fjorårsvinneren. Blant annet ble det galopp i annen sving, noe som kostet stjernehesten en posisjon - og kanskje seieren.

- Jeg tror det. B.B.S. Sugarlight mistet plutselig travet et øyeblikk, og det var nok til at vi havnet i tredje innvendig. Han spurtet formidabelt til fjerde, og jeg tror vi kunne vunnet uten uhellet. Hesten leverte et toppløp, sier kusk Peter Untersteiner til NTB.

I stedet gikk seieren til den Bjørn Goop-kuskede hoppa Your Highness.

- Kroppen bare eksploderte i følelser. Det var en utrolig opplevelse å se Your Highness spurte ned verdensstjernene, sier Oskar Eidsaa, en av hestens norske deleiere.

(NTB)

Hele Norges coronakart