Oscar Bobb (16) bemerker seg i England

Norsk unggutt på eksklusiv liste

Manchester City-talentet spås ei lysende framtid av britisk storavis.

PÅ EKSKLUSIV LISTE: Oscar Bobb, nest lengst til høyre på bildet, ved siden av Martin Samuelsen. Foto: Thomas Brekke Sæteren
PÅ EKSKLUSIV LISTE: Oscar Bobb, nest lengst til høyre på bildet, ved siden av Martin Samuelsen. Foto: Thomas Brekke Sæteren Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Oslo-talentet Oscar Bobb (16) signerte i sommer for Premier League-klubben Manchester City. Bobb begynte karrieren i Lyn og spilte der fram til den portugisiske storklubben FC Porto plukket han opp.

Han flyttet til Portugal med sin mor og ble der en periode, før han returnerte til norsk fotball og Vålerenga. Han gjorde for alvor et navn ut av seg da han som unggutt herja i Norway Cup for Lyn.

Toppspillerutvikler i Vålerenga, Igor Aase, sa i sommer til Dagbladet at Bobb er en spiller med potensialet til å ta store steg.

- Han er en spennende spiller, men veldig ung. Bobb er bedre offensivt enn defensivt, men en skikkelig teknisk spiller.

- Forhåpentligvis kan han bli mer målfarlig, slik at han kan prege kamper enda mer. Men han har en basis som gjør at han er veldig spennende. Bobb må ta de stegene han trenger å ta gjennom klubb og landslag. Så får vi se hvordan det går, sa Igor Aase til Dagbladet.

Den neste store

Hver sesong setter den britiske avisa The Guardian opp ei liste over «den neste store» som er i årskullet som fyller 16 det året. Nå er Bobb plukket ut som den spilleren fra Manchester City som spås å være den neste store stjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer