Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk unggutt sto bak denne Agüero-scoringen

Bersant Celina fikk smake på Engelsk fotball.

TRØSTEMÅL: Bersant Celina serverte Sergio Agüero som fikk et trøstemål på Etihad. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
TRØSTEMÅL: Bersant Celina serverte Sergio Agüero som fikk et trøstemål på Etihad. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer

• Manchester City - Leicester 1-3 (0-1)

(Dagbladet): Bersant Celina - som har både norsk og kosovisk pass - fikk sin etterlengtede Premier League-debut i dag. Unggutten tilbrakte sin ungdomskarriere i Strømsgodset.

19-åringen har varmet benken i noen kamper for de lyseblå, og Manuel Pellegrini valgte å hive innpå unggutten for stjernespiller David Silva i jakten på å snu kampen.

På det tidspunktet ledet sjokklaget Leicester hele 3-0 på Etihad, men Celina ville pynte på resultatet. Han slo en perfekt ball inn fra høyresiden, og ballen landet på hodet til superspissen Sergio Agüero. Argentineren stanget inn trøstemålet for Manchester-laget.

Likevel var det ikke noe å gjøre mot et Leicester-lag som pangåpnet med scoring etter allerede to minutter. Etterpå lå laget dypt og satset på kontringer.

Riyad Mahrez har vært en åpenbaring i den engelske ligaen denne sesongen, og vingen var veldig delaktig i begge de to første scoringene. Det andre målet scoret han selv på vakkert vis da han dro seg forbi to oppassere og dunket ballen i nettmaskene.

- Det var en fantastisk seier her. Vi kan ikke snakke om tittelen nå. Det var en viktig seier, men vi må se fram mot Arsenal, sier Mahrez via TV 2.

Robert Huth har vært en bauta i midtforsvaret de siste kampene, men i dag viste han fram sine offensive kvaliteter også. To ganger var den høyreiste midtstopperen sist på ballen.

- Det var en god jobb av laget, mente Huth.

Dermed leder Leicester ligaen med seks poeng.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media