Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpint-VM:

Norsk VM-stjerne ler av naken­alpinist: - Oi, det der er spesielt

Slik viser tysk slalåm-håp seg fram.

VM-HÅP: Christina Geiger håper å sørge for tysk jubel i alpint-VM seinere i mesterskapet. Før VM har hun derimot kastet både hansker og skisko for Playboy. Foto: AFP PHOTO / APA / BARBARA GINDL 
VM-HÅP: Christina Geiger håper å sørge for tysk jubel i alpint-VM seinere i mesterskapet. Før VM har hun derimot kastet både hansker og skisko for Playboy. Foto: AFP PHOTO / APA / BARBARA GINDL  Vis mer

ST. MORITZ (Dagbladet): Slalåmspesialist Christina Geiger (27) fra Tyskland gjør mer enn å bare stå på ski.

27-åringen har ennå ikke vært i aksjon i VM-løypene blant alpetoppene i St. Moritz, men hun har derimot fått oppmerksomhet i hjemlandet for helt andre saker. Geiger stiller nemlig opp - uten både slalåmbriller og skisko - i tyske Playboy.

Geiger forteller:

- Først var jeg i tvil, for jeg har aldri blitt fotografert uten tøy før. Men jeg følte det gikk bra, sier Geiger i et intervju med mannebladet.

FORSIDE: Alpinist Christina Geiger stiller opp i tyske Playboy. Foto: Playboy Deutschland
FORSIDE: Alpinist Christina Geiger stiller opp i tyske Playboy. Foto: Playboy Deutschland Vis mer

Det tyske VM-håpet forteller også at hun håper å se en nordmann i mesterskapet, men Geiger er trolig uvitende om kneoperasjonen. På spørsmål om hvem hun ser mest fram til å se i VM, svarer Geiger:

- Hm. Hvis jeg må svare, er det Aksel Lund Svindal. Han er dyktig, sympatisk og ser bra ut, sier Geiger, om Svindal som var gjennom en kneoperasjon rett før VM.

Den tyske kvinnen er blant verdenseliten i slalåm og ble seinest nummer åtte i verdenscupen i Flachau i januar. Hun har flere topp ti-plasseringer, men må foreløpig vente på å klatre opp på pallen.

Aleksander Aamodt Kilde stusser veldig på Geigers stunt.

- Oi. Det der er spesielt, sier Kilde til Dagbladet og ler.

Den norske alpintstjerna fortsetter:

UNDRER: Aleksander Aamodt Kilde. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
UNDRER: Aleksander Aamodt Kilde. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

- Det er mange måter å promotere seg selv på... Og den der var ny, sier Kilde.

Lommedalen-kjøreren slo for alvor gjennom i verdenscupen i fjor og regnes nå blant verdens aller beste i fartsdisiplinene Super-G og utfor.

- På «farts-touren» har de fleste beina godt plantet på jorda. Vi reiser jo verden rundt og får sett mange forskjellige steder. Nye folk, mye nytt hele tida. Dette er første gang jeg ser at noen promoterer seg selv på den måten, sier Kilde med et lite smil.

Kvinnene kjører superkombi fra klokka 10 fredag. Herrene skal først ut i utfor lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling