Norske bankere på Solvalla

Enorm premiepott å spille om.

FOLKEFEST. Elitloppshelgen på Solvalla er en enorm folkefest. Denne gang med noe så sjeldent som norske bankere lørdag og søndag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
FOLKEFEST. Elitloppshelgen på Solvalla er en enorm folkefest. Denne gang med noe så sjeldent som norske bankere lørdag og søndag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster.  Jokerpotten er på 70 millioner !

- Hele Sverige tror vi skal vinne, så jeg må også være optimist, forteller trenerer til B.B.S. Sugarlight.Folkefesten er i gang på Solvalla. Hesten som blir lørdagens største favoritt i V75-spillet er norsk.En alenevinner kan ta med seg hele 70 millioner kroner.

Det er Elitloppshelg på Solvalla Travbane i Stockholm. En folkefest og store V75-spill begge dager. Lørdagens spill er krydret med jackpot i V75, som gjør at en alenevinner kan vinne 70 millioner kroner. Og være alene om å vinne i V75 er ikke umulig. Sist mandag på Momarken Travbane her til lands vant et dyktig andelslag over 40 millioner kroner.Nå er potten som sagt enorme 70 millioner kroner ettersom våre naboer i øst er med og spiller.

Norsk amatør

I sentrum for spillet og sporten, står den norske amatørtreneren Fredrik Solberg. Han trener B.B.S. Sugarlight som starter i V75-innledningen, og de blir store favoritter. - Hesten har aldri vært bedre i trening. Jeg kjørte B.B.S Sugarlight på Kalabanen utenfor Sarpsborg på onsdag og ga hesten et siste finpuss. Nå er alt klart før avreise og vi tar turen med ambisjoner. Hele Sverige tror vi skal vinne, så jeg må være optimist, forteller Solberg til Equus Media.Kusken til B.B.S. Sugarlight er den dyktige svensken Peter Untersteiner. Av ham lyser det også optimisme. - Hesten har vært strålende i seks seiersløp på rad og jeg forstår de som bankerspiller hesten, lyder det fra kusk Untersteiner. - Et eventyr

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer