Boxing Summer Ball avlyst

Norske boksere føler seg lurt

Boksestevnet avlyst i siste liten. - Alle er bare veldig sjokkerte, sier Alexander Hagen.

AVLYST: Alexander Hagen i Bracknell Sports Centre. Foto: Privat.
AVLYST: Alexander Hagen i Bracknell Sports Centre. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De tre norske proffbokserne Kevin Melhus, Ingrid Egner og Alexander Hagen skulle i kveld bokse på stevnet Boxing Summer Ball i England, men i siste liten fikk de tre nordmennene beskjed om at stevnet var avlyst.

- Jeg vet fremdeles ikke hvordan jeg skal reagere. Jeg er i sjokk. Boksing er en rar sport. Du tror har vært borti alt, så har du ikke det, sier Alexander Hagen til Dagbladet.

Årsaken var at sikkerhetsselskapet som skulle stå for sikkerheten ikke dukket opp, og at det dermed ikke var forsvarlig å gjennomføre stevnet, skriver NTB, som videreformidler en pressemelding fra Melhus Promotions.

- Her får vi vite at stevnet er avlyst, 30 min før start grunnet sikkerhetsmessige årsaker. En skuffa gjeng her nede i London akkurat nå. Proffboksing er en brutal idrett i og utenfor ringen, skriver Kevin Melhus på Instagram.

- Jeg er utrolig skuffet fordi store deler av familien min var på plass i London og var klare for å se på. Jeg så fram til å vise boksingen min til dem og alle seerne på Viasat. Jeg fikk ikke beskjed om at det ikke ble noe av stevnet før jeg ankom arenaen, sier Ingrid Egner til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.