Norske Daniel (17) ble invitert til å møte superstjerna Cristiano Ronaldo

- Det var helt sykt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liten tvil er det om at Daniel Nilsen (17) fra Byneset i Trøndelag har gjort inntrykk på Real Madrid-spissen Cristiano Ronaldo (28).

For en tid tilbake ble Daniel én av ytterst få i verden som blir fulgt av den portugisiske fotballstjerna på Twitter, etter å ha laget en videohyllest til sitt store idol.

Ronaldo hadde bare en ting å utsette på videoen.

Besøkte Madrid Fotballtalentet fra Norge har vært i kontakt med klubben og Ronaldo etter de begynte å følge hverandre på Twitter. De to har hilst på hverandre før.

Tirsdag forrige uke var Daniel i Madrid igjen. Han skulle se kamp sammen med en kompis,  og hadde en drøm om å treffe superstjerna igjen.

Da de kom til Madrid, fikk de hjelp med å ringe et nummer han har fått av Ronaldo. Det neste som skjedde, beskriver han som helt utrolig.

- Noen timer etterpå var vi inne på en lukket trening og fikk se Real Madrid trene. Det var jeg, kompisen min og faren til Benzema som var der, sier Daniel til Dagbladet.

Han hadde først fått beskjed om at det kom til å bli vanskelig nå. Ronaldo hadde dårlig tid,og var på vei til treninga. Men de dro til treningsfeltet, og snakket med vakta utenfor. Han snakket i walkie talkie, og da fikk de beskjeden inne fra treningsfeltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.