Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norske Daniel (17) ble invitert til å møte superstjerna Cristiano Ronaldo

- Det var helt sykt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Liten tvil er det om at Daniel Nilsen (17) fra Byneset i Trøndelag har gjort inntrykk på Real Madrid-spissen Cristiano Ronaldo (28).

For en tid tilbake ble Daniel én av ytterst få i verden som blir fulgt av den portugisiske fotballstjerna på Twitter, etter å ha laget en videohyllest til sitt store idol.

Ronaldo hadde bare en ting å utsette på videoen.

Besøkte Madrid Fotballtalentet fra Norge har vært i kontakt med klubben og Ronaldo etter de begynte å følge hverandre på Twitter. De to har hilst på hverandre før.

Tirsdag forrige uke var Daniel i Madrid igjen. Han skulle se kamp sammen med en kompis,  og hadde en drøm om å treffe superstjerna igjen.

Da de kom til Madrid, fikk de hjelp med å ringe et nummer han har fått av Ronaldo. Det neste som skjedde, beskriver han som helt utrolig.

- Noen timer etterpå var vi inne på en lukket trening og fikk se Real Madrid trene. Det var jeg, kompisen min og faren til Benzema som var der, sier Daniel til Dagbladet.

Han hadde først fått beskjed om at det kom til å bli vanskelig nå. Ronaldo hadde dårlig tid,og var på vei til treninga. Men de dro til treningsfeltet, og snakket med vakta utenfor. Han snakket i walkie talkie, og da fikk de beskjeden inne fra treningsfeltet.

De fikk komme inn.

Møtte Ronaldo  - Etter treningen fikk vi møte alle spillerne. Ronaldo tok seg tid, tok bilde med oss og ordnet så vi fikk en signert drakt av alle Real Madrid-spillerne sier 17-åringen.

Ga han deg noen råd?

- Nei. Det ble ikke så mye prat nå. Men han tok seg tid, og ordnet så vi fikk bilde med alle, sier Nilsen til Dagbladet etter at han traff superstjerna for andre gang.

NB. I kveld møter Real Madrid Schalke 04 i Champions League. Da følger nok Daniel spent med.

 PERSONLIG MØTE:  Daniel Nilsen sammen med Cristiano Ronaldo. Der fikk den norske 17-åringen også signert drakt av Real Madrid-spillerne. Foto: Privat
PERSONLIG MØTE: Daniel Nilsen sammen med Cristiano Ronaldo. Der fikk den norske 17-åringen også signert drakt av Real Madrid-spillerne. Foto: Privat Vis mer
Hele Norges coronakart