Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norske Elisabeth (26) slått ut av poker-VM

Men tar med seg 3,6 millioner hjem til Bergen.

 ALLEREDE MILLIONÆR:  Elisabeth Hille ble sponset av kjæresten for å ha råd til å stille i poker-VM. Den avgjørelsen angrer han nok ikke på nå. Foto: Gjengitt med tillatelse fra Pokernews.
ALLEREDE MILLIONÆR: Elisabeth Hille ble sponset av kjæresten for å ha råd til å stille i poker-VM. Den avgjørelsen angrer han nok ikke på nå. Foto: Gjengitt med tillatelse fra Pokernews. Vis mer

Den norske 26-åringen Elisabeth Hille fra Bergen røk i natt ut av poker-VM som nummer elleve. Hun fikk med seg 590 000 dollar, som tilsvarer omtrent 3,6 millioner kroner.

Av de nærmere 7 000 spillerne som var på plass da WSOP-turneringen startet for en uke siden, satt det i morgentimene tirsdag norsk tid bare 16 tilbake, meldte pokernews.com. Blant de åtte som hadde plass ved hovedbordet i finalen, var Elisabeth Hille.

Bergenseren gikk til slutt «all inn» med AQ (Ess dame), og fikk syn av en motspiller med 77 (par i syv). Bordet hjalp ikke 26-åringen, som altså røk ut av turneringen.

Det betyr dessverre at hun ikke kom innenfor topp ni, som ville sikret henne plass ved finalebordet i oktober.

(Dagbladet / NTB).


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media