Norske Emil (13) signert av Watford

NFF har aldri hørt om noen yngre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For tre uker siden debuterte 13 år gamle Emil Throndsen Ringheim fra Nordstrand i Oslo for Watford. På motsatt halvdel i debutkampen sto Arsenal, Emil var en av banens beste da Watford overrasket med å slå de mer kjente London-rivalene 2-1.

Den yngste noensinne Etter å ha overbevist på treningsfeltet også ble den norske 13-åringen tilbudt to-årskontrakt med Watfords ungdomsakademi. Sannsynligvis er Emil den yngste norske spilleren som noengang har blitt signert av en engelsk proffklubb.

- Offisielt har vi i hvert fall ikke hørt om noen som har vært yngre, sier talentutvikler i Norges Fotballforbund, Jan Roar Saltvik, til Dagbladet.

Presentert i pausen Forrige lørdag ble Emil presentert foran hjemmepublikummet på Vicarage Road i pausen mellom Watford og Coventry.

- Det satt mange mennesker rundt stadion og så på. Etter at vi ble presentert gikk vi en runde og vinket til fansen. Det var ganske morsomt, forteller Emil til Dagbladet.

Høyere nivå enn vanlig Hverdagen ble plutselig veldig annerledes da han ble plukket opp av talentspeiderne fra Watford. Emil ble med på foreldrenes flyttelass da de fikk korrespodentjobb for Dagbladet i England for to år siden, og planen var at de skulle flytte hjem i sommer. Nå blir pappa Gunnar og Emil boende igjen for å la Emil få oppleve guttedrømmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer