Norske Felix er en av tre som er igjen i poker-VM: Kjemper om 68 millioner i natt

- Jeg liker sjansene hans.

VIDERE: Norske Felix Stephensen var i natt en av tre som tok seg videre avslutningen i poker-VM. Foto: REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus
VIDERE: Norske Felix Stephensen var i natt en av tre som tok seg videre avslutningen i poker-VM. Foto: REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(vimennpoker.no): En vanvittig pokerdag er akkurat avsluttet her i Las Vegas, eller «dag». Klokka er nå fem på natta, og det var en stadig slitnere gjeng som satt og fulgte med Felix gjennom kvelden og natta. Men Felix leverte så til de grader på pokerbordet, og da dagen til slutt var over mottok han en enorm hyllest av familie og venner med vikinghjelmer. Som en av tre gjenværende spillere. Nederlandske Jorryt van Hoof leder an med 89,625 millioner chips, foran svenske Martin Jacobsen med 64,75 millioner og Felix Stephensen som har 46,1 millioner chips.

Slett ikke en umulig oppgave før morgendagen, i følge pokercoachen hans Scott Seiver som fulgte dramaet fra sidelinjen.

- Jeg liker sjansene hans. Det er to gode spillere han møter, men Felix spilte godt og vi har en plan for i morgen, fortalte han Vimennpoker på vei ut av spillelokalet på Rio.

Hovedpersonen hadde dette å si:

- Jeg er sliten, men happy. Jeg trodde jeg var ute da jeg trengte esset. Det var sykt deilig. Nå må det soves. Jeg trenger gode kort og litt flaks i morgen og skal forberede meg med coachen i morgen. Begge de to som er igjen er er like verst å spille mot, det ble som jeg trodde. Jeg får være like verst jeg, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer