KAN FÅ SELSKAP: Både Caroline Martens (t.v) og Marita Engzelius kvalifiserte seg søndag til siste steg av kvalifiseringen til LPGA-touren. I beste fall kan Suzann Pettersen (t.h) få to norske kolleger i det ypperste selskap.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
KAN FÅ SELSKAP: Både Caroline Martens (t.v) og Marita Engzelius kvalifiserte seg søndag til siste steg av kvalifiseringen til LPGA-touren. I beste fall kan Suzann Pettersen (t.h) få to norske kolleger i det ypperste selskap. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

Norske golfere nærmer seg LPGA-touren

Både Caroline Martens (28) og Marita Engzelius (27) kvalifiserte seg til siste steg av kvalifiseringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Både Caroline Martens (28) og Marita Engzelius (27) kvalifiserte seg søndag til siste steg av kvalifiseringen til LPGA-touren. I beste fall kan Suzann Pettersen få to norske kolleger i det ypperste selskap.

Martens spilte solid de tre første rundene, men en svakere sisterunde sendte henne ned til 28.-plass. Engzelius endte på 36.-plass, ett slag bak Martens. Dermed var begge godt innenfor de 80 som tok seg til siste steg i kvalifiseringen.

Finalesteget spilles i begynnelsen av desember i Florida. De 20 beste i denne turneringen vil få plass på LPGA-touren neste år, mens de 25 neste får spille enkelte turneringer på øverste nivå.

På verdensrankingen som ble oppdatert mandag, ligger Martens på 472.-plass, mens Engzelius ligger på 600.-plass.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer