Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Norske» Hannover inntok tabelltoppen

Slo Kaiserslautern 1-0.

HANNOVER-SPILLER: Stefan Strandberg.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
HANNOVER-SPILLER: Stefan Strandberg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

Iver Fossum og Stefan Strandberg spilte begge hele kampen da Hannover slo Kaiserslautern 1-0 og tok over tabelltoppen i tysk 2. Bundesliga mandag.

Danske Uffe Bech ble matchvinner da han satte inn seiersmålet etter 49 minutter.

Fossum viste glimtvis hva han kan og han var nær scoring da det som var ment som et hardt innlegg gikk via en Kaiserslautern-spiller, før ballen strøk utsiden av stolpen.

Strandberg sto blant annet for et farlig balltap som kunne endte med baklengs, men sammen med stopperkollega Salif Sané holdt nordmannen nullen mot bunnlaget Kaiserslautern.

Hannover går forbi Eintracht Braunschweig på tabelltoppen på målforskjell. Begge har 35 poeng. Det samme har Stuttgart på tredjeplass.

Hannover og Kaiserslautern avsluttet den 18.-runden i 2. Bundesliga.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling